22 Comments

 1. Åh, jag är den enda i familjen som inte har sett denna än. Barnen har lyckats dra med både farmor&farfar och pappa på bio och alla har verkligen gillat den. Det vore toppen att få ingå i klubben, så man fattar alla skämt. 🙂

  När jag ser film på bio gillar jag att köpa Hot Snacks med sourcream-smak och en rulle med mjölkchoklad. Kombinationen! Smarr! Film hemma smakar bäst med en liten skål blandat smågodis – surt, segt och choklad.

  kram
  /Jennie (som också delar på FB)

 2. Åh, vilken super tävling! Den här filmen har vi faktiskt haft äran att få se och den är riktigt, riktigt bra. Dottern här hemma sade direkt efter biovisningen "att den här filmen måste vi bara köpa hem, mamma". Så att få överraska henne med denna vore riktigt kul, och själv skulle jag bli minst lika glad, då jag är en aning trött på samma gamla filmer här hemma när det vankas mys. Så att få något nytt att se som vi bara sett en gång vore toppen och dessutom roligt att dela med oss utav till vänner och bekanta som ännu inte har hunnit se filmen.

  Vi älskar att dippa grönsaker och dippar oftast gurka, morötter och paprika. Annars älskar vi popcorn som är smidigt och billigt, och så givetvis choklad i alla dess former. En annan favorit som vi inte unnar oss lika ofta men som är ack så god är naturgodis där yoghurtbitarna är favoriterna.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 3. Åh, vi håller tummarna stenhårt – missade helt när den gick på bio och vi kan verkligen behöva något att förgylla de regniga/blåsiga sommarlovsdagarna här på västkusten.

  Mitt favoritsnacks är helt klart Cheez balls <3

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 4. Delar på Facebook som Jessica Olofsson.
  Mitt favorit snacks till film är grönsaker och din. Helst morötter, gurka och blomkål. Tyvärr funkar inte det så bra på bio så en anledning till att jag älskar film hemma i soffan.

 5. Anonym

  Popcorn är en höjdare när man kollar film! Men lösgodis och framför allt choklad och lakrits funkar också utmärkt!
  Vi har inte sett filmen så nu håller vi tummarna att vi vinner och självklart delar jag både på instagram och facebook!
  /Maria Svensson

 6. Mitt favvo snacks är valnötssalami i tunna skivor. Det är så gott att jag knappt kan sluta äta.
  Men det är såklart inget jag tar med om vi går på bio – då blir det en stor bytta popcorn och lite smågodis istället 🙂

  Kram Fröken M

 7. Popcorn i all ära, men min mage mår inge bra av det :/ Så jag måste då såklart ha något annat att tugga på och det brukar bli varma chips om vi är på bio och en påse smågodis om vi är hemma.

  Håller tummar och tår att vi får se denna som en fredagsfilm tillsammans med barnen <3

 8. Anonym

  Alltså popcorn i alla väder.. Det går liksom inte att ha en filmkväll utan popcorn! Helene Martinsson

 9. Hejsan!
  Nu när det är sommar, salta chips…grillchips 🙂 Eller langos med räk/romröra 😊
  Delar såklart på FB, ha en fin kväll 🙂
  Kramkram !

 10. Anonym

  Jag älskar att kolla på film och jag älskar jordnötsringar och cola så den kombinationen är oslagbar! Vi har inte sett filmen så vi hoppas verkligen att jag vinner så att vi kan ta med den ut på landet nästa vecka och sätta oss och mysa i sommarstugan, jag har delat på FB.
  /Annika Olofsson (Malmö)
  Mail: annikaolofsson@hotmail.com

Comments are closed.