23 Comments

 1. Pizza Hut startade 1958 i Wichita, Kansas, USA
  I Sverige öppnade första restaurangen betydligt senare – först 1998.

  Pizza med färskost i kanterna – det måste ju smaka PERFEKT !
  Jag skulle bjuda ut min man på pizza dejt,
  för det var länge sedan vi gjorde något mysigt bara han och jag!
  Dessutom är han lika förtjust i pizza som jag är !! 🙂

  Frokenmela@mail.com

 2. Linda S

  Jag är gärna med. Svaret är 1958. Jag skulle gärna dela den med min jobbarkompis när hon kommer tillbaka från sjukskrivningen.

 3. Malin Öhlund

  Svaret är: 1958. Jag hade tagit med min lillebror och käkat denna amazing pizza! Vi får inte så mycket kvalitetstid med varandra så jag tror verkligen att denna vinst skulle hjälpa till med det 😀

  Kram, Malin

  malins95@hotmail.com

 4. Svaret är 1958.
  Jag tar med mina fyra underbara söner. De gillar Pizza Hut. Det är smidigt gott och barnvänligt – en perfekt familjeutflykt nån lördag framöver. Vi brukar välja Pizza Hut på Medborgaplatsen . Sedan blir det bio på Söder. Vilken överraskning för ungarna!

 5. Svar: 1958.

  Skulle ta med min syster som jag träffar allt för sällan på egen hand sedan vi båda fick små vildar att ta hand om. Vore grymt att äta i lugn och ro och ha tid att prata om annat än blöjor och treårstrots!

 6. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Svaret är 1958

  Min kära sambo jobbar heltid i stort sett 5 dagar i veckan för att
  vi ska klara oss ekonomiskt. Jag vill gärna överraska han
  med ett besök på Pizza Hut, eftersom vi sällan går ut och
  äter hela familjen. Så det skulle vara en stor ära att få vinna
  detta fantastiska pris så vi kan äta god mat för det är min
  sambo verkligen värd.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 7. Svar: 1958
  Jag hade tagit med mina morföräldrar dit. Det är så sällan de kommer ut på något kul nu när båda är pensionärer och pensionen är låg så det hade varit kul att bjuda ut de på middag och en lång pratstund. Då jag är sjukskriven är varken tiden eller ekonomin den bästa för att åka till de så ofta som jag hade önskat så jag uppskattar det mer och mer.
  drewke.erika@gmail.com

 8. Anonym

  Svaret är 1958

  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag älskar att gå till
  Pizza Hut, dessvärre blir besöken färre än vad jag önskar då jag
  är student. Med mig skulle jag vilja ta en fin vän som jag lärt känna
  via mina studier. Vi har gråtit och skrattat tillsammans och då hon har
  haft ett tufft år med familj, ekonomi och studier vill jag gärna ge något
  extra som förgyller.Det är då det man behöver omtanke mest av allt.Hoppas på en chans, även fastän jag inte har en blogg, eller instagram 🙂

  Sophie N sophie_nilssonx@outlook.com

 9. Svaret är 1958.

  Jag skulle vilja bjuda med mig en underbar vån och fd kollega Petra. Hon har ställt upp i vått och torrt för mig när jag varit sjukskriven, sett till att jag kommit utanför dörren vissa dagar och varit en stöttepelar dygnet runt.

 10. Anonym

  Hejsan!

  Året var 1958 och jag skulle vilja bjuda hela familjen på inflyttningspizza och då "Star of Flavors". Nu flyttar jag ihop med pojkvännen och vad är inte bättre än att inviga med den nya pizzan. Tonårsdottern lär dessutom älska den och det är en rolig överraskning så jag håller tummarna för fullt 😀

  Hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

 11. 1958!

  Åh, jag skulle gärna vilja dela min pizza med alla flyktingar som har farit så illa på sin väg till Sverige och friheten. Jag har skänkt så mycket pengar jag kan avvara i hjälpen för att ge dom ett drägligare liv. Att få sitta ner och dela en pizza med ett par av dessa och höra om deras gripande livsöden skulle vara en bra samhällslektion för mina barn (och oss föräldrar)!

 12. Anonym

  Christina Frisberg
  De startade år 1958 🙂 t.o.m. före min tid 🙂
  Jag har aldrig ätit på pizza Hut trotts att det faktiskt finns en sådan restaurang här i min stad Norrköping så det vore väl på tiden?
  Denna nya skapelse ser ju helt enormt god ut 🙂
  Jag tar med gubben och dottern på lite smaskigt såklart 🙂 <3
  frisanpoxy@hotmail.se

 13. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här toppen priset och bjuda med mig dottern på en härlig födelsedagsmiddag. Hon fyller nämligen 8 år den 19/10, så det vore perfekt att gå ut och äta någon dag innan och avnjuta den här pizzan som ser riktigt god ut tillsammans. Vi har faktiskt dessutom bara varit på Pizza Hut en enda gång förut, och det var inte ens i vår egen hemstad, vilket skulle göra det hela ännu roligare då vi skulle få göra ett besök här i Norrköping också.

  Svar: Pizza Hut startade 1958.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 14. Anonym

  Hejsan !

  Pizza Hut startade År 1958
  Pizza är gott..gott. Roligt att testa nyheter den ser ju väldigt smaskens ut den där Star Flavour. Skulle vilja ta med mig barnen det är alltid så trevligt med ett restaurang besök. Förgyller en stressad vardag. / Ha en bra dag
  Kram Carola Erdestål
  Mail carola@destin.se

 15. Pizza Hut startade 1958 i Wichita, Kansas, USA.

  Åh, vet du? Jag vill ta med mig mina barn på Pizza Hut. De har nämligen aldrig varit där. Vi bor i Norrbotten och konceptet finns ännu inte här hemma, tyvärr. Vi älskar pizza och suktar efter deras fantastiska pizzor, som vi ännu bara sett på bilder. Om två veckor åker vi ned till Stockholm eftersom barnens morfar har blivit svårt sjuk. Mitt i ledsamheter och sjukhusbesök vill jag ändå få möjligheten att förgylla barnens tid där nere. Ett besök på Pizza Hut vore oslagbart!

 16. Rätt svar är år 1958.

  Jag hade delat denna fantastiskt goda måltid tillsammans med min älskade make och våra två barn. Något vi sällan unnar oss och vad skulle inte sitta bättre än en ordentligt pizza-dejt!

 17. Svar: De startade år 1958.

  Jag skulle vilja bjuda killen på en mysig middag på restaurang,
  en god pizza och att bara få lyxa till det med ett glas rött tillsammans med den finaste jag mött, det skulle vara hur mysigt
  och underbart som helst, nykär som man är hoppas jag få överraska
  honom med det här! 🙂

  frozenvanilla@live.se

Comments are closed.