Vinn presentkort som gäller i Nacka Forum!

Som utlovat kommer här en ny tävling! Nu tänker jag tävla ut ett presentkort på 900 kr som gäller i över 100 butiker, caféer & restauranger i Nacka Forum
Du se vilka butiker som representerar presentkortet Här.

Om ni inte bor i Stockholm så kanske det är ett ypperligt tillfälle att besöka Stockholm för en shoppinghelg!? Kanske för att handla julklappar? Presentkortet gäller i ett år så ni har tid på er att planera!

Om ni vill vara med och tävla om presentkortet så behöver ni bara
lämna en kommentar till inlägget med en motivering om vad du skulle handla om du vann! En vinnare utses på onsdag den 2 oktober!

Glöm inte att besöka Nacka Forum i helgen då de har en händelserik modehelg i samarbete med
Sephora och Emma Wiklund. Artisterna
Ulrik Munther och Oscar Zia kommer att uppträda och det kommer vara modevisning, chans för pyssel och gratis barnpassning så att ni vuxna också får chansen att shoppa kläder i ”lugn och ro” 😉 Mer info HÄR

Lycka till och glöm inte att lämna en e-mail adress så att jag kan kontakta er om ni vinner!

Kram Annelie

24 Comments

 1. Underkläder skulle jag handla. Av de enkla anledningarna att 1. de är till mig och inte till barnen, 2. jag tycker att underkläder är ett ont måste som bara kostar pengar och 3. presentkortet ger mig en anledning till att faktiskt handla något, inte bara kika runt i ångesten över att inte veta vad jag vill köpa:)

 2. Åh ja!
  Att skämma bort mig själv vore toppen nu!

  Jag har bara bloggvänner och läser många bloggar där alla är bosatta i sthlm och jag är ju tyvärr inte det och känner ett stort avund varje gång det skrivs om Täby centrum, Farsta centrum, Nacka centrum eller sthlm centrum. Ni har så många butiker som inte vi har, som Lush exempelvis som jag ÄLSKADE att shoppa i när vi hade butiken i Västerås. Så nu passar jag på de få gångerna jag besöker sthlm -typ 1ggr/år- och då shoppar jag till en förmögenhet. Så att vinna detta presentkort skulle vara för mig magiskt och helt fantastiskt. Jag hoppas verkligen *håller tummarna*

  Delar på facebook/Angelica Broman

 3. Hej Anneli!
  Vilken super tävling!
  Jag älskar Forum och bor inte allt för långt därifrån så känner till deras fina nya centrum väl.

  Om jag hade den enorma lyckan att vinna ett presentkort skulle jag springa till JACKIE och köpa mig ett par gummistövlar!
  Jag har väldigt stora bekymmer med breda vader så stövlar och gummistövlar är svårt. De har dock stövlar med snörning som inte bara är dekoration, som jag kan få ner mina knubbiga ben i. Det skulle underlätta hösten enormt när regnet kommer och barnen ändå vill vara ute och leka. Jag är sjukskriven så den lyxen unnar jag mig inte just nu, men det här skulle ju bli en dream come true!

  Hoppas på fru fortuna så jag blir blå!

  kram

 4. Anonym

  <3 Jag skulle ge bort presentkortet till en trevlig och rar kollega som funnits vid min sida några år. Jag tycker hon är värd den för att hon alltid finns där när jag behöver bollplank. Hon skulle nog bli super glad för jag tror inte hon unnat sig själv något på ett tag! 😉

  saga.carlberg@comhem.se

 5. Åh! Jag vill vinna! Jag skulle uppdatera makens garderob, han brukar alltid hamna sist i prioriteringen. Och eftersom jag får gå på en massabloggevent ist för att han får kläder kan det ju få bli hans tur nu! 🙂

 6. Jag och mannen firar snart vår första bröllopsdag och planen är faktiskt att lämna Värmlands skogarna för ett besök i storstan !

  En helg utan barn med god mat, bubbel i glasen, kärlek och shopping – Visst låter det härligt !?

  Och ännu härligare skulle det såklart bli om jag dessutom fick ett presentkort att shoppa för !

  Då skulle jag nämligen unna MIG lite lyx och flärd !

  Sushi lunch, nya underkläder från Hunkemöller ( det känns välbehövligt och skulle garanterat glädja även mannen ! )
  och det där Duschskummet från Sephoria som jag så länge velat ha, men varit på tok för snål för att köpa !?

  Så nu hoppas jag på massor av tur 🙂

  Kram och trevlig kväll !

 7. Åh jag handlar ofta på Nacka Forum och skulle bli överlycklig av ett presentkort då båda barnen behöver nya vinterskor och det blir ju lätt en dyr historia! Med ett presentkort skulle jag komma lite billigare undan och kanske till och med kan hitta något litet till mig själv? 🙂 Hoppas på tur!

  Min mail; malin@renbergfredin.se

 8. Vilken toppentävling! Jag skulle köpa en ny vinterjacka till mig själv men sen åker man självklart inte till ett grymt shoppingcentrum som Nacka forum och kommer hem med bara en sak haha 😉 Vi har lite på önskelistan helt klart men det vore ett härligt bidrag till att kunna unna sig lite extra 🙂

  Håller alla tummar och tår för detta!!

  Jagematilda@hotmail.com

 9. Åh om jag vann skulle jag köpa nya vinterskor till mig själv. Platta, svarta med grov sula och bekväma istället för alla supersnygga men ack så obekväma stövletter som trängs i min garderob.

 10. Oj! Köpa till bara mej? Jag skulle nog köpa mej en riktigt bra behå som ger ordentligt stöd åt min DD-kupa. Skulle behöva en sån tills jag blir godkänd för en bröstreducering, men de är svindyra.

  Ses på fredag!
  mrinda@swipnet.se

 11. Åh skulle jag ha den fina turen att vinna detta skulle det lätt bli en shoppinghelg. Med bara fokus på mig själv. Jag behöver både nya kläder, underkläder och skor eftersom jag prioriterar de 9 barnen föst 😛 Detta skulle verkligen innebära lycka och jag skulle få en härlig shoppinghelg för mig själv med ett litet bidrag som detta 🙂

  Kram Trollmorsan

 12. Åh jag vill VERKLIGEN vinna! Jag skulle shoppa nya badkläder till hela familjen då vi ska åka på semester i november! Om det blir något över skulle jag köpa något lyxigt doftljus som hela familjen kan njuta av här hemma alla ruskiga höstkvällar 🙂 Håller tummarna!!!

  bliminjast@gmail.com

 13. Anonym

  Om jag vann skulle jag troligtvis handla kläder till mig själv. Det finns flera klädbutiker som lockar.

  Skulle verkligen behöva uppdatera min garderob, så jag håller tummarna.

  Hälsningar Thomaz

  thomaz_nordh@msn.com

 14. Oj, vad svårt. Jag skulle nog vilja ha ett presentkort till varje butik. Fast Däckmäklarna lät väl i och för sig inte så jätte spännande 😉

  Men en riktigt bra BH står högt på önskelistan, kanske en från Twilfit. Men presentkortet skulle också kunna bli ett bra bidrag till en resa så här i höstmörkret.

  kram Helena

Comments are closed.