Vinn presentkort!

Nu ska jag ge dig chansen att vinna ett presentkort värde 500 kr som gäller i Solna Centrum!

Det enda du behöver göra är att skriva en motivering här nere om vilken som är din favoritaffär i Solna Centrum (du hittar vilka butiker som finns på deras hemsida) och vad du skulle köpa för ditt presentkort om du vinner, behöver du en ny vårjacka, nya skor eller kanske en ny frisyr?
Jag drar en vinnare måndag den 14 april kl. 20.00. Lycka till!

Glöm inte att skänka kläder du inte längre använder till Stockholms
Stadsmission i Solna Centrum. För varje
insamlat kg kläder skänker Solna Centrum också 10 kr till dem! Ni kan
läsa mer om insamlingen här:
http://www.solnacentrum.se/W/do/centre/aktuellt
Kampanjen håller på till och med den 22 april.

Kram Annelie

26 Comments

 1. Min favoritaffär är MQ. De har de snyggaste kläderna tycker jag! Bra kvalitet, bra märken och bra priser. Jag behöver uppdatera min vårgarderob med mer färgglatt. Vill lämna den gråa, svarta tråkiga vintern bakom mig och lysa upp vardagen med färg och glamour!

  Kram!

 2. Jag måste välja Lindex! Dit ska jag gå efter min bröstförminskning och köpa små fina behåar och inte de där säckarna som jag måste ha nu… Å som jag skulle vilja vinna detta, jag måste ju ha hur mycket nytt som helst!

 3. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna för att unna mig själv lite shopping och de gör jag allra helst på Lindex eller Cubus. Detta är något jag allt för sällan unnar mig som ensamstående mamma.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 4. Jag skulle spendera min femhundring på Twilfit !
  Min troslåda är under all kritik – Åtminstone om man inte är ett fan va grådassigt med taskig resår !
  Nya trosor skulle därför pigga upp både mig och min man.
  Därför håller jag tummar och tår och hoppas att jag ska få äran att överraska med en riktig troschock i vår ! 🙂

 5. Julia

  Jag gillar mq bäst i Solna center! Om jag vann skulle jag dock handla solskydd på life inför sommaren.

  Kram Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

 6. Den frågan var lätt. New yourker. De har så mycket snyggt. Men jag är helt såld på deras underkläder. Och det skulle vara perfekt nu när min ena BH har gått sönder. Sen så skulle min troslåda behöva en upplyftning helt klart

 7. Anonym

  Åhh! Jag som snart skall till Solna:) Har spanat in en tröja på TATCH som jag nu önskar att jag vinner ett presentkort till :))
  Kram Camilla Toivonen

 8. New Yorker!! Sjärlvklart, de har helt sjukt snygga kläder. Har kämpat och äntligen gått ned ca 15 kg och kan köpa kläder där!! Min garderob behöver påfyllning med allt, från deras bästa underkläder till vårjacka!

 9. New Yorker! Självklart, de har helt sjukt snygga kläder. Har äntligen gått ned ca 15 kg och kan välja kläder där nu. Om jag fick chansen skulle en hel ny outfit köpas upp, från underkläder till en klänning!

 10. Josefina

  Min favoritaffär är utan tvekan Lindex! Behöver verkligen en vårjacka. Hoppas många skänker bort de kläder som inte används.

 11. Anonym

  The Body Shop är min favorit. Deras produkter är baserade på naturliga ingredienser, de jobbar aktivt för miljön och mänskliga rättigheter. Skulle vilja köpa ett set med dusch- och badvaror samt härliga kroppslotions. De doftar alla så jätte underbart!

 12. Min favoritbutik i Solna Centrum är helt klart New Yorker!
  Men om jag vann skulle jag nog ändå försöka hålla mig därifrån och styra näsan mot Din sko mot ett par nya svarta tygskor. Med ett par hål och en nästan helt utsliten sula fick jag till slut inse att mina gamla älskade converse fick lämna sin plats i skohyllan mot ett par nya.
  Så nu hoppas jag på ett presentkort som kan hjälpa till att hitta ett par nya älsklingsskor 🙂

 13. min favorit är självklart H&M
  de har allt och lite till och alltis bra priser och solnas butik har fått sig en rejäl upp lyft på senaste och eftersom jag genomgått en stor förändring, gått ner 32 kg så vill jag gärna lägga ner dem på mig själv om jag vinner 🙂

 14. Anna Lundqvist

  Albrekts guld. Vem gillar inte guld som glimmar. Om jag hade turen att vinna skulle jag köpa en riktigt fin och glittrande studenpresent till min underbara dotter som tar studenten i juni

  hillevianna@hotmail.com

 15. Åsa

  Favoritstället i Solna är Body Shop och om jag vann skulle jag nog fira genom att köpa en flaska skumpa på Systembolaget. 🙂

 16. Anonym

  Vad vore väl Solna Centrum utan Kapp Ahl ?? ——Där hittar jag bäst och billigast kläder till barnbarnen – därför är Kapp Ahl mitt självklara val !

 17. Anonym

  Att handla barnkläder hos Kapp Ahl – min favoritaffär i Solna C. – ger mej alltid en lyckokick — barnen blir stormförtjusta, och säger: Gammelfarmor, nu har du omigen träffat mitt i prick !!

Comments are closed.