Vinn lyxiga skönhetsprodukter!

När jag var på Lusheventet för ett tag sen så träffade jag en jätte gullig tjej som frågade om jag ville ha en tävling på min blogg. Jag fick en liten goodiebag med två produkter som jag skulle testa och sen om jag gillade dem skulle jag få tävla ut likadana produkter här på bloggen.

Jag fick en Rodial BB venom SKIN TINT. Det är en lätt men samtidigt effektiv färgad dagcreme som innehåller dipeptide och solskydd med SPF 15. Cremen är urformad för att ge en ”freeze” effekt för att motverka uppkomsten av rynkor samtidigt som existerande rynkor blir utfyllda och slätare till utseendet. Sist men inte minst blir huden härligt återfuktad för en långvarigt mjuk och smidig hud. Värde 560 kr.

Den andra produkten jag fick var en Rodial Glamstick som är ett underbart läppbalsam med berikande E-vitamin och kakaosmör som återfuktar och skyddar dina läppar. Glamsticks har en svag doft av cocos som gör dina läppar oemotståndliga. Värde 295 kr.

I varje fall så gillar jag dessa produkter jätte mycket så nu undrar jag om du vill få chansen att vinna likadana produkter? Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar här om vilken skönhetsprodukt som du har som du inte skulle klara dig utan, lämna även din e-mail adress. Jag drar sen en vinnare nästa måndag den 16/9.

Lycka till!!!

Kram Annelie

21 Comments

 1. Anonym

  Christina Frisberg!!
  Jag har 2 saker som måste på facet innan jag går ut, och det är läppstift och mascaran, på sommaren kan ju solglajjorna vara på istället för mascaran så läppstiftet är nog viktigast för mig!!!
  frisanpoxy@hotmail.se
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 2. Oj… svårt!
  Då det är mycket jag inte "skulle klara mig utan"… så som mina silicondroppar till håret, min dagkräm men då jag är lite fåfäng får jag nog säga att jag skulle ha svårt att gå utanför dörren utan i varje fall mascara på mig! 😉

  Ps; delade Din blogg så fler får chans att vinna! 🙂

  tasstaget@hotmail.com

 3. Mascara! Gör att jag både känner mig och ser mindre sliten ut! Som nybliven trebarnsmamma är det räddningen när det kommer gäster för att kika på lilla W 😉

  amandahesselgard(a)gmail.com

 4. Mascara! Gör att jag både känner mig och ser mindre sliten ut! Som nybliven trebarnsmamma är det räddningen när det kommer gäster för att kika på lilla W 😉

  amandahesselgard(a)gmail.com

 5. Mascara är något jag inte skulle klara mig utan, känner mig naken utan målade fransar. På andra plats kommer nog mitt läppsyl med lite glans i. Hoppas på vinst så att jag får prova dessa för mig helt nya produkter. kram Helena (sunnanback402@gmail.com)

 6. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag skulle nog inte kunna klara mig utan läppstift faktiskt. Jag älskar läppstift och känner mig alltid mycket fräschare och finare med lite färg på läpparna! ^^

  Ha det bra!

  mirjam_99@live.se

 7. Anonym

  Jag klarar mig inte utan min dagkräm med solskydd och ansiktserum till kvällen som jämnar ut hudtonen. Har letat efter en kräm med lite färg i så denna låter ju spännande som du lottar ut!

  Ulrika
  ulrikafo@gmail.com

Comments are closed.