14 Comments

 1. Har en son på 8 år som alltid tyckt om Lego, han är sällan stilla och fokuserad på bara en sak. Men med Lego så är det fullt fokus, ibland flera timmar i sträck. Just nu står såklart Lego högt på önskelistan till jul. Så vet en kille som skulle bli väldigt glad om det här paketet låg under granen på julafton!

 2. Jag skulle ge legot till min dotter som varje dag efter skolan bygger med Lego i väntan på att vi föräldrar ska komma hem. Hon skulle bli så otroligt glad för att få något nytt att bygga =)

 3. Åh! Det här skulle sexåriga dottern bli överlycklig över! Hon har en ny bästa kompis sen vi flyttade och i det hemmet finns det hur mycket lego som helst. Han bygger alltid lego. Fröken själv har nästan ingenting och drömmen är en massa mer lego. Det hör vore en perfekt julklapp!

 4. Jag skulle faktiskt vilja vinna denna till min dotter. Jag vill utmana de löjliga könsrollerna som byggs upp redan i späd ålder. Min dotter älskar flygplan och lego – so what! Låt henne leka med det då!

 5. Wow, vilken härlig tävling! Det vore fantastiskt att vinna denna härliga julklapp till min lillebror. Han älskar att bygga med lego och flygplan fick faktiskt en speciell innebörd för oss alla under 2016, och detta vore ett fint minne att se tillbaka på det hela då vi alla var med om vår första flygresa någonsin – både jag, dottern och min yngsta bror.

  Som ensamstående är dessutom ekonomin riktigt tuff, så att få chansen till en sådan här fin julklapp att överraska honom med hade varit super kul då det verkligen hade gjort honom glad, och dessutom inte gjort ett lika stort hål i min redan tunna plånbok.

  Hoppas, hoppas!

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 6. Skulle vilja vinna detta till min son, han älskar Lego och vi hela familjen brukar bygga tillsammans så det skulle bli något vi delade tillsammans. Tycker om att kunna göra saker tillsammans med min lilla familj. Vi utmanar vår kreativitet tillsammans. Kan bli perfekt för lediga dagar efter jul.

 7. Anonym

  Hej!

  Jag har lyckan och glädjen att ha fyra barnbarn mellan 0-6 år, trots mina 50 år. Tyvärr bor jag och båda mina barn långt ifrån varandra men i år ska vi alla fira julen hos min son i Sälen. Jag längtar redan, för jag har ännu inte sett mitt yngsta barnbarn Juni – som föddes i juni.

  Jag har fått de äldsta barnbarnens önskelistor och hoppas på turen att vinna Lego till Neo som är 6 år.
  Glada hälsningar Jennya Johansson jenny-janne@hotmail.com

 8. Anonym

  Christina Frisberg.
  Hoppas till tusen på att få överraska Matias med det fina Legoplanet, han älskar att sitta och bygga med Duplo Och Lego, tänk och det gör även jag så vi kan leka ihop 🙂 <3

  Har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  frisanpoxy@hotmail.se

 9. Oj vilken perfekt present till sonen. Jag är övertygad att Lego gynnar barns utveckling och motorik samtidigt som det är riktigt roligt. Jag är själv uppväxt med Lego och vill ge jacob samma möjlighet. Något vi kan göra tillsammans och sitta med i timmar…

 10. Anonym

  Är ensamstående med tre barn och på alla barns önskelistor står det Lego högt upp så att få vinna skulle betyda väldigt mycket för oss alla tre. /Annika

 11. Ohhh, vad jag skulle bli överlycklig för möjligheten att kunna överraska vår lille prins med Lego! Då skulle vi kunna sätta oss ned tillsammans och bygga och sedan i fantasins värld flyga långt, långt bort….Lycka!

Comments are closed.