42 Comments

 1. Anonym

  Har länge tänkt skaffa en ny servis, men har ej hittat nån som jag har blivitförtjust i , men denna blev jag väldigt förälskad i . Hoppas på turen att vinna denna./ hoppfull hälsinska.

 2. Vilken snygg sommarservis! Middag på altanen och jordgubbar med grädde till efterrätt. Klart jag vill vara med, har gillat och delat!

 3. Wow, vilken tävling! Det vore underbart att få chansen att vinna hem detta fantastiska porslin. Här hemma har vi faktiskt inget fin porslin alls, men det vore så kul att få hem ett som man kan duka med när det väntas middagsgäster.

  Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 4. Anonym

  Juan Escudero.
  Superfint skulle jag komma hem med detta fina porslin skulle nog min fru slå i backen av förvåning och glädje och vem vill inte äta på finservisen??
  Klart jag är med har delat på fb 🙂

 5. Negin

  Är självklart en fantastisk vinst och möjlighet att få bjuda nära o kära på mat serverad i denna fina servise. Jag är med på instagram (neggipegii och på Facebook Negin Khandan).

 6. Anonym

  Har ej fejjan men tävlar på IG under alias gollobracing! Har av olika anledningar inte bytt mitt gamla porslin, det här vore en nystart och en bit på vägen till en ny service… Helene

 7. Hej Annelie! Jag har testat några olika Fyrklövern-serviser (ett par tallrikar här och där), gillar kvaliteten men inte hittat wow-känslan i mig. När jag här i din blogg såg LISE hajade jag till, den är VERKLIGEN läcker! Vacker blå dekor, lyxiga guldstänk och en intressant med ledig och trivsam form. Kommer passa perfekt i mitt singelliv med få men fina middagsgäster 🙂 Det vore superkul att vinna!!!!

 8. Anonym

  Jag är också med och hoppas på den fina servisen !!

  FB Hedda Jansdotter //www.facebook.com/profile.php?id=100008737809805

 9. Jag har gillat och delat och hoppas innerligt på att vinna en finservis till familjen istället för de chippade ikea-tallrikarna vi använder. 😀

 10. Anonym

  Så fin servis! 😍 Gillat delat kommenterat o håller nu tummarna! 🍀✊🏼💙 Med vänlig hälsning, Jenny Hegewald

 11. Anonym

  Högst upp på önskelistan står sen många år en fin servis! Jag har bara en gammal Ikeaservis som är kantstött och tråkig så det skulle vara så roligt om jag någon gång kunde bjuda på middag på en fin kvalitetsservis som denna Lise från Fyrklövern. Den är så otroligt fin och den skulle matcha in så fint i mitt kök som går i vitt/blått. Håller tummarna och delar såklart både på instagram och facebook!
  /Birgitta Persson

 12. Anonym

  Jag är med 🙋 Har gillar fyrklövern på fb och även delat tävlingen med namn Madelene Eva Abrahamsson. Tävlar även på Instagram med namnet madde_cancerhjalte ☺️Jag fyller 40 nu i mars så skulle vara finaste presenten att få 💝Håller mina tummar riktigt hårt! 🙏🍀Kram Madelene.A

 13. Anonym

  Underbara bilder på din fina blogg! Jag är ed och tävlar om den ljuvliga servisen, perfekt för alla mina bär-desserter med björnbär och rabarber från trädgården här i skärgården. En dröm vore det att få vinna! Tack till dig och till Fyrklövern för en fin tävling! Har också lagt en bild på min Instagram med tips om detta!

  Hälsningar

  @catarinahurtig catarina@ladylike.se

 14. Anonym

  Har nu länkat hit från min facebook och ska också tävla på instagram, allt görs ammandes och med vänster hand!!!! Jag hoppas verkligen på vinst hit till mitt skärgårdskök!

  catarina@ladylike.se @catarinahurtig

 15. Eva Hoel

  Åh, denna servise skulle vara fin på mitt kalklitir målade bord :). Gillat och delat./ Eva

 16. Jag är absolut med och tävlar 🙂 Vi flyttar till en ny lägenhet nu 1 April och pratat om att införskaffa en ny servis. Dock är jag gravid så alla våra extra pengar går till bebissaker så hoppas på tur att vinna hos dej istället 🙂

  1. gillar på FB: Johanna Hellberg
  2. delat på min FB: Johanna Hellberg

  johanna.hellberg@hotmail.com

 17. Anonym

  Jag är självklart med och tävlar om denna fina servis som passar perfekt till våren. Jag har både gillat och delat så nu hoppas jag på turen!
  Emma J

 18. Anonym

  Så fin present till min kära dotter som fyller 40 år den 22 mars. Hon är så värd lite uppmuntran efter sin så svåra cancer och skulle bli överlycklig om hon fick den fina servisen i present av mig. Håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen få läsa att just jag vann!
  Gillar och delar på FB med namn Rolf Abrahamsson

  MVH Rolf/ rolfy49@hotmail.com

Comments are closed.