Världens bästa söndag!

Gud vilken härlig morgon vi har haft och fortfarande har! Vi gick i pyjamas fram till lunch och har bara myst hela morgonen.

Igår spenderade vi kvällen i Tumba hos Marlene. Jag hade med mina Living and Room grejer som jag visade upp för gästerna som hon bjudit in, eftersom Jocke spelade med ABBAGrand Hotel och vi därför inte hade någon barnvakt så fick även barnen följa med och det gick hur bra som helst! Marlene har nämligen en söt Terrier som barnen älskade och kunde busa lite med.

Vi blev sen kvar till 23.00!!! Trodde barnen skulle däcka redan vid 21.00 men dom hade så mysigt så de ville inte åka hem! Marlene bjöd på tacos och en massa godis och vi kollade på Eurovisionen. Självklart hejade vi på Sanna men det var ok att Österrike vann också, kul med lite annorlunda och även barnen tyckte att HEN var vacker!

 
Idag ska Smilla ha dansuppvisning med sin dansskola så det ska bli jätte kul att se! Sen ska vi fortsätta vår myssöndag med sushi och film ikväll! Jag måste även försöka uppdatera Jockes hemsida, ser att det är dags och jag är väl den som pushar honom att det är bra med en hemsida så då kanske jag måste försöka att hålla den uppdaterad också 🙂

Kram Annelie

2 Comments

  1. Jag är så glad att ni kom! Barnen och hunden klaffade ju perfekt och rätt låt vann. Men nästa gång måste Jocke också följa med 🙂

Comments are closed.