Vardagsromantik

Eftersom Jocke väldigt sällan är hemma en helg så får vi mysa till det lite extra en vanlig vardag istället. Ikväll fick det bli en sån kväll, jag lagade till en het Quorn korvgryta som blev riktigt god.
Förutom korv hade jag även i lök, vitlök, morot, Garam Masala, chili, mynta och kanel.

Till det gjorde jag saffransris och det är ju ett enkelt tips om man vill göra något extra med det vanliga riset. Det ser finare ut och det blir godare! Bara blanda i saffran i det färdigkokta riset och lite olivolja.

För ett tag sen var jag inbjuden av Loppi till en mysigt kväll där vi pratade om vikten av vardagsromantik. Hur viktigt det är att varje dag visa någon form av uppskattning till sin partner genom att kanske bara ge en puss i farten, skicka fina och romantiska sms till varandra spontant eller som vi gjorde ikväll att bara laga en god middag tillsammans, dricka gott vin och bara umgås!


Enjoy Wine var på plats på Loppis event och hade en liten vinskola för oss. Det var där jag kom i kontakt med vinet Tajano Rosso Piceno, ett Italienskt vin som är ekologiskt och passar både till mat och som ”pratvin”. Både jag och Jocke tyckte att det var gott och vi kommer nog köpa det igen då det endast kostar 79 kr!

Att skåla fast man bara är två är viktigt, glöm inte det och det finns alltid massa saker att skåla om 🙂

#ienjoywine #vardagsromantik #världenssmaker

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.