Trolska skogen

Vi har haft en spjälsäng ståendes här i stugan men Max är ju lite för stor att sova i den så idag tog vi äntligen bort den och la ut den till försäljning på nätet. När vi gjorde det så fick vi istället plats för en extra garderob, perfekt! Garderober och förvaring kan man aldrig få för mycket av! Barnen hjälpte Jocke att skruva ihop den medan jag servade dem med lördagsgodis och rensade de andra garderoberna.

Ikväll har vi återigen blivit bjuden på middag hemma hos mamma och pappa, perfekt att ha dem så nära, det är vi ju verkligen inte bortskämda med när vi är hemma i Stockholm. Sen kom även faster Barbro och Sven-Anders och hälsade på och grattade barnen i efterskott, förutom fina presenter bjöd de oss till Jättendal och till den trolska skogen, stället där man möter sagan i verklighet! Så i slutet av juli ska vi åka dit tänkte vi, det ska bli jätte roligt!

Nu sover barnen och Jocke och jag ska se på film! Det hör inte heller till vanligheterna längre men ikväll fick vi låna en film från Felicia som hon har hyrt. Den heter Abduction och Michael Nyqvist är en av skådisarna. Någon som sett den?

Kram Annelie

One Comment

  1. Nej, tyväee…den har jag inte sett. Hoppas den var bra:-)

    Låter som om ni har det riktigt bra! Kul när familjen är samlad och man får tillfälle att umgås på ett lite annat sätt än det vanliga!

    Kramar

Comments are closed.