27 Comments

 1. WOOW! Vilket fantastiskt pris och vilken dröm det vore att få vinna detta. Här hemma har min dotter länge önskat sig ett alldeles eget Skylanders, men vi saknar ju konsol för att spela, men i den här fantastiska tävlingen finns ju faktiskt möjlighet att kamma hem själva konsolen också, så detta vore verkligen årets bästa julklapp till familjen.

  Det vore helt klart en julklapp vår familj aldrig skulle ha råd att unna oss, och en julklapp som där med skulle betyda så mycket.

  Svar: Spyro

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 2. Min son älskar skylanders, både spela och titta på det 🙂
  Han skulle bli otroligt glad om tomten kom med detta paket i säcken 😉
  Svar är Spyro.
  Delar på FB Jeanette Santesson, ska se om jag kan få det offentligt så du ser.

 3. Inte kunde jag väl tänka mig att när jag titta in till dig jag denna drömtävling skulle finna, lyckan skulle bli stor om jag detta till barnen vinna. Jag känner Spyro rätt väl av helt naturliga skäl, lillkillen älskar sitt Skylander precis som mamma gillar Wallander. Och äldre brorsan berättar gärna mer om alla karaktärer som finns när mamma och pappa dem inte minns. Så nu kryper jag i soffan opp och hoppas Niehoff tomten är på topp och skickar oss en juleklapp extra tacksamma blir vi som trängas i julehandeln slapp.

  God Jul önskar
  Lotta Hellström som delat på fb
  lottahellstrm@yahoo.se

 4. Anonym

  Spyro ! Jag vet en kille som skulle bli salig om detta paket låg under gran ,Skylander pratas och tjatas det om flera gånger om dan . Med en julklappsbudget tunn i år för hans mor , vore det extra roligt för mig och min sambo att ge det till hans bror mvh Sandra Johanssonsandra827@gmail.com

 5. Anonym

  Christina Frisberg
  🙂 <3 SVAR: SPYRO skriker Elliot 8 år och tror att jag har avslöjat vad som ligger i ett av paketen under julgranen och väntar hihihi , så gulliga de är, julklapparna ungar får nu skiljer sig ju vida från det vi fick när vi var små men förväntan är verkligen densamma 🙂
  Hoppas till tusen att jag kan överraska honom med detta 🙂
  delar tävlingen offentligt på fb under mitt namn 🙂
  Ha en härlig 3:dje advent 🙂
  frisanpoxy@hotmail.se

 6. Själv kunde jag inte svaret… Var tvungen att ta in det tunga gardet ��
  Sonen säger utan tvekan att det är Spyro och hoppas nu såklart på vinst.

  God jul!
  /pernilla

 7. Svar: Spyro
  Eftersom detta är det enda som står på sonens önskelista så håller vi tummar och tår. Det vore en dröm att kunna lägga detta under granen och hälsa från tomten (Annelie). Sonen har tittat på Youtube flera gånger för att titta på spelet.

 8. Anonym

  Självklart är det Spyro!
  Detta blir min första jul som ensamstående med grabbarna och det kommer att kännas väldigt speciellt men om vi vinner detta så kanske vi blir så glada så att vi inte kommer att tänka på det så mycket utan istället kommer vi göra det till en minnesvärd jul för grabbarna och mig. Håller tummarna att tomten hittar oss här uppe i Norrlandsskogen! /Hasse

 9. Anonym

  Det är Spyro!
  Åååh mina pojkar hade älskat detta paket
  Det är något som jag verkligen vet
  De skulle bli så glada att få avsluta
  Med glädje detta år
  Håller tummarna och tår!
  God jul önskar Lena!

 10. Lindalinchis

  Svaret är: Spyro!

  Skulle vara så roligt att få ge detta spel till mina speltokiga söner. De förtjänar verkligen att få det bästa, de har hjärtan av guld.

 11. Jonas Magnusson

  Spyro !
  Då mamman i huset (ja min kära sambo) sköter allt vad det gäller presenter och julklappar så hade det varit riktigt kul att ge mina älskade söner en hemlig julklapp. Glada barn och förvånad sambo på julafton 🙂

 12. Åååh Wow vore verkligen magiskt att få se barnens glada ansikten om tomten kom med en sådan julklapp.
  Svar: Spyro!

  Delar på FB Lisa Öberg Lansink och på instagram (lillategelhuset)

  Kram!

 13. Spyro 😀

  Sonen suktar efter detta Skylanders, klipper ut en massa figurer och dessa Creation crystal så dem ligger nu och väntar på att skickas till tomten så hans önskelista blir uppfylld (det är faktiskt det enda han önskar sig).

  Min syster, hans moster sa att han fick önska sig vad han ville i julklapp och han önskade sig detta, hon sa då att hon skulle köpa det, men tyvärr hann hon gå bort i sjukdomen cystisk fibros endast 27 år gammal innan hon fick möjlighet att fira julen med oss.

  Så jag tror att det är därför det är det enda han önskar sig <3

  Jag hoppas på att få ge han detta, som en symbol på att Sofie (moster) på något sätt varit med på hans julklapp trots att hon inte kan vara med oss <3

  Ha en jättefin dag <3

 14. Hej hopp

  SPYRO heter den lilla eldsprutande draken.

  Hoppas på vinst till sonen som älskade det första Skylander när det kom. Jag kommer bli årets pappa om jag kammar hem detta.

  Ha det fint
  Tommt

 15. Anonym

  Nu har jag delat på facebook och instagram och mitt svar är också Spyro 🙂
  Jag vill vinna bara för att jag älskar att spela Skylanders och man kan nog aldrig bli för gammal för det 🙂 Sen kanske även min son kan få låna och spela ibland!
  /Tomas

 16. Anonym

  Vi vill gärna vinna nya Skylanders då alla tidigare spelats med stor glädje. Den lilla söta draken heter Spyro(säger barnen).

  //Sara, Elias och Emma

 17. Anonym

  Isak kunde detta, inte jag! Spyro är svaret. Vi har precis skaffat konsol och har bara 2 spel så det här vore en drömklapp <3!!!
  Ho ho ho god jul kram Pirjo Väisänen

 18. Åh vad glad jag skulle bli om jag vann!
  Och att mina twins under granen detta fann!
  På bådas önskelista det står!
  Hade varit kul att få ge dom ett i år!
  Detta roliga spel som skulle glädja oss alla!
  Och att dom mig säkert bästa mamman skulle kalla! 😉
  Håller tummarna stenhårt för vinst!
  Svar: Spyro

Comments are closed.