Tävla om fin förvaring!

Såg ni de fina burkarna som jag hade tömt upp musli i? Jag älskar att ha livsmedel i fina burkar istället för i deras tråkiga skrymmande förpackningar. Jag har burkar till nästan allt här hemma och det blir ju så mycket roligare att baka och laga mat när man har så! GastroMax har stapelbara burkar med glasklar plast (fria från BPA) och funkar både för torr- och kylvaror!

Nu tänkte jag även ge er chansen att få ordning!
Du kan vinna en burk för spagetti, 2 mindre burkar för ex. nötter samt en matlåda!
Det enda du behöver göra är att skriva i en kommentar här nere vilken typ av livsmedel du verkligen skulle behöva en burk till, är det osten i kylen, spagettin eller kanske frukostflingorna?

Om du vill får du gärna dela denna tävling på facebook, kopiera då denna länk:
http://niehoff.se/tavla-om-fin-forvaring/

Om du gör det så skriv också i kommentaren i vilket namn du delat tävlingen!
 Jag har även lagt ut denna tävling på instagram (niehoffs) för er som föredrar att tävla där! Tävlingen avslutas måndag den 2 februari kl. 22.00!Lycka till!

Kram Annelie

28 Comments

 1. Åh vilka fina burkar! Jag skulle behöva en burk till obojen – så det syns om barnen får för sig att äta obojpulver. (Mamma är självklart helt oskyldig. Eller inte. 😉 Eller nä, till mjöl och socker och alla andra baksaker så barnen lätt kan hitta när dom vill baka själva. Och till påläggen i kylen. Okej, jag behöver burkar till det mesta. 😉 spagettiburken såg ut att vara i perfekt storlek för ett helt paket spagetti. Det är jag ovan vid…

 2. Nu är vårt sprillans nya kök snart klart för att tas i bruk och det vore förstås härligt med sprillans nya burkar, framför allt till kylskåpsvaror. När vi nu får ett fullstort kylskåp för första gången någonsin känns det viktigt att behålla ordningen. Något jag verkligen skulle behöva en burk till är den där halva löken som annars torkar ihop och ger smak åt allt annat i kylen.

  Delar som lundinjennie. 🙂

 3. Anonym

  Bor i en gammal lägenhet, med ett kök som har väldigt dåligt med skåp! Därför måste jag använda köksbänken till förvaringsplast för mycket av mina torrvaror..
  Så där trängs många påsar, med bönor och linser, stängda med en liten klämma. haha! Ser absolut inte snyggt ut, så fina burkar till förvaring, skulle ju göra
  att bänken skulle se mer presentabel ut!
  Ha det så bra/Marie

  ragna_marie@hotmail.com

 4. Jag är just nu inne i en organisera, sortera, släng och säljperiod. Dessa fina burkar skulle jag ha frukostflingor och nötter i.

 5. Gillar när det är burkar som inte är runda i formen, eftersom det är så svårt att få plats med många i skåpen då. Skulle behöva en burk till havregrynen eftersom den påsen åker in och ut ur skåpet för morgonens gröt och blir mer och mer söndrig för varje morgon.
  Nu håller jag tummarna!

 6. Jag vet precis vad jag skulle använda burkarna till: spaghettin som alltid är i vägen och sambons danska ost, vars lukt jag vill stänga in:)

 7. Vilka UNDERBARA burkar. Om jag hade dem skulle mitt liv bli perfekt, jag skulle ÄNTLIGEN börja göra mina egna musli-bars och förvara i burkarna, och pickla alla grönsakerna som nu odlades i min köksträdgård. Och barnen skulle plötsligt äta upp alla grönsakerna eftersom de serverades ur fin burk. Eller så skulle livet fortsätta som vanligt och jag skulle förvara gårdagens rester i en burk, sojabitarna jag aldrig kommer mig för att använda i en annan och en mosig gammal morot i en tredje. MEN jag skulle le lite för mig själv varje gång jag öppnade skåper eftersom jag hade så fina burkar att förvara min vardag i.

 8. Ja spagettIn är ett stort problem då jag måste skilja på glutenfria och vanliga!! Så det hade varit så välkommet !
  Delar på fb i mitt namn Louise Wallen

 9. Julia

  Då jag senast igår hittade okokt pasta på golvet i bilen inser jag att även de behöver smart (och snygg) förvaring!

  /Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

 10. Så som många andra försöker jag äta nyttigare och leva mer hälsosamt. I samband med detta har jag upptäckt den roliga och kreativa biten i den varierade matlagningen! För tillfället är jag svag för hemmagjord müsli fylld med olika sorters nötter och frön. Mitt stora problem är dock vad den ska förvaras i för att hålla sig lite längre och samtidigt finns lättillgängligt. I dagsläget förvaras den i små fryspåser i portionsstorlek vilket inte ser jättekul ut när det står på köksbänken. Men med denna snygga förvaring är alla dessa problem borta 😀

  / Maria (mariakarlsson93@hotmail.com)

 11. Så lättöverkådligt, hygieniskt och snyggt !
  Vår spaghettiburk av plåt har lossnat i "limningen" så det skulle verkligen vara ljuvligt innan vi får samla spaghettistrån i skåpet, om vi vill äta… 🙂 Dessutom har jag physsilliumfröer som fastnar i sin påse och mitt eget müsli som jag vill ha ordning på 🙂
  Tack för en inspirerande blogg !
  ha en fin helg,
  kramkram
  Stina
  sstimic@gmail.com

 12. Åij, man kan ikke UNDVÆRE så fine, holdbare bøtter til madopbevaring! Jeg mangler virkelig til kødpålæg og til grøntsager (agurk, peberfrugt og tomater – så er man fri for at bruge poser ;))… ha' en dejlig weekend!
  Kh Mai / maiodgaard@gmail.com

 13. Anonym

  Helena i Uppsala
  en burk för multianvändning i kylskåpet, så fort det blir något över. Jag älskar rester!

 14. Anonym

  Hej!

  Åhh vilka fantastiska burkar 🙂 Jag är en riktig burk-o-man – Jag älskar burkar och tycker att de både är snygga och såå praktiska att ha både mat och allt möjligt annat i – Jag vill så klart jättegärna vara med i din tävling och håller tummarna och hoppas att turen står mig bi – för OJ så glad jag skulle bli <3

  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på min fb-sida i namnet Maud Sundgren (se länk nedan)

  https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10152813788113423?pnref=story

  Ha en underbar helg hälsar Måddan i snöyran i norr 🙂

  mail: maud.sundgren@gmail.com

 15. Sara Källström

  Hej! Superfina och bra burkar Vill gärna vara med och vinna! Delat på min fb sida! Sara Källström

  Mvh Sara

 16. Anonym

  Hej!
  Jag skulle behöva förvaring till vår hemmagjorda havregrynsblandning. Inget avancerat men skönt att slippa ta fram flera påsar och mäta på morgonen innan gröten ska kokas 🙂
  Ha en fin helg!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 17. Anonym

  "Ibland blir jag skräckslagen av kaoset i skåpen i mitt kök,
  trasiga förpackningar, påsar som läcker – det är ett riktigt stök.
  Så dessa fina förvaringsburkar vore perfekt att vinna,
  det blir ordning & reda och jag slipper smulor i skåpet finna.
  Jag delar tävlingen på facebook och hoppas på en vinstlott,
  för dessa burkar vill jag fylla med SPAGETTI och annat smått & gott"

  Delar på fb (Sören B Andersson)

 18. Anonym

  Godkväll !

  Vilka fina burkar. Verkligen snyggt med ordning. Hygieniskt ochså. Vill förvara skinka och salami som jag köper . Så dom inte torkar när dom ligger kvar i sina förpackningar Sedan mitt nyponpulver skulle jag vilja förvara snyggt och praktiskt i burk.

  Skulle bli väldigt glad över matlådan.För den jag har i dag till jobbet är inte så fin inte.

  Vänligen Carola. Erdestål

  mail carola@destin.se

 19. Vilken kanon tävling jag hittade sista tävlingsdagen. Vi har flyttat hela helgen och insåg att vi har hur mycket pasta som helst, dessa fina burkar skulle passa som handen i handsken till pasta och framförallt se snyggt ut!

Comments are closed.