Svart fågel på fönsterkarmen

God morgon i stugorna! Här har det sovits skönt inatt och jag fick tom lite sovmorgon då barnen smög upp från sängarna själva runt 8.00 och började leka fint utan att ens försöka väcka sin käre mor 😉 Men efter ett tag kom de in och berättade att en fågel satt utanför balkongdörren och tittade in på dem när de lekte. Jag tänkte inte så mycket på det men när jag till slut kom upp så satt den fortfarande kvar!!! Men när jag hämtade kameran så flög den iväg…. man får nästan lite rysningar och blir lite nyfiken på vem som satt där och ”vaktade” barnen när de lekte medan jag låg och sov 🙂

Men om man ska tro på skrock så betyder det ”olycka” när svarta fåglar sitter på fönsterkarmen sägs det 🙁 Men vi tror på det första alternativet för det känns mycket mysigare, eller hur?!

Nu ska vi åka på 6 års kalas som hålls på ett lekland så där får vi inte hoppas att det inte händer någon olycka!!!

Kram och trevlig söndag!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.