Snyggaste pepparkakshuset?

Idag har vi varit på bio och sett Sune i Grekland, vi fick biljetterna av snälla Liniz som tyvärr själv inte kunde gå men det går ingen nöd på henne eftersom hon är i Thailand 😉 Hon har just nu en jätte bra julkalender med ny tävling varje dag så gå in och tävla hos henne, jätte fina priser! Förra veckan hade jag turen att vinna kläder till Max från Kappahl i en av hennes tävlingar som jag nu längtar tills jag får hem!

Sune i Grekland har premiär den 25 december och den är rolig och gillar man de andra Sune filmerna så kommer man gilla denna! En bra familjefilm att gå och se i jul!

Sen kom snön och blåsten och vi åkte hem och kurade ihop oss hemma, gjorde pepparkakshus och åt middag. Jag gjorde en god kolapaj till efterrätt som jag ska ge er receptet på en annan dag för nu är jag alldeles för trött, har druckit en Red Bull/Vodka men känner mig ändå trött så jag ska nog krypa ner med mina smultron i sängen och vänta tills Jocke kommer hem någon gång inatt….

Fick erbjudande om att följa med honom på spelningen ikväll eftersom det sällan händer och vi hade ikväll både barnvakt och spelningen är här i Stockholm men jag orkade helt enkelt inte…. Just ikväll spelar han med sitt ”gamla” band Sha Boom, någon som kommer ihåg detta 80-tals band? Det hade faktiskt varit lite nostalgiskt att åka och lyssna på dem men de kanske återförenas fler gånger….

Så här fint blev dagens pepparkakshus när en 3 åring och en 5 åring fick fria händer 🙂

God Natt!
Kram Annelie

One Comment

  1. Gulle dig, tack för länkningen 🙂 Hoppas flmen var bra, vill ju sååå gärna se den, e det nåt för Oscar tror du? el större barn? Hoppas allt e bra m er, ha en fin söndag och hoppas vi ses snart igen, kramar Lina

Comments are closed.