Så skönt att bo i stugan igen!

Att åka på semester till Florida och sen nästan direkt upp till vår sommarstuga har tvingat mig till en bloggpaus då jag inte har haft möjlighet att blogga så mycket men just nu är vi hemma i Stockholm igen med mitt älskade WiFi så nu tänkte jag passa på. Men jag har ingen aning om vart jag ska börja för jag har såååå mycket jag skulle vilja skriva om. Jag har inte bloggat klart om Florida än, jag har inte skrivit om skolavslutningen, alla events jag varit på den sista tiden, Midsommarafton och sen veckan i stugan….. Att komma upp till stugan var helt underbart, man blir så lugn där uppe och i juni är det som vackrast tycker jag med alla blommor som blommar. Många anser att Lupiner är ogräs men jag tycker att de är så vackra och jag älskar att de omringar stugan den här tiden varje år!

Jocke och Max njöt av att få åka ut med båten och fiska igen. De kan sitta i timmar där ute på sjön.

Vi har även firat Smillas födelsedag där uppe, tänk att jag varit mamma i 11 år!

Här bor mina föräldrar så där tillbringar vi också mycket tid och barnen älskar att vara där.

Jockes föräldrar kom också och bodde med oss i stugan under några dagar och vi firade Midsommar tillsammans. Så himla mysigt att ha dem där.

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.