Rosa Skrot med Reddville

Igår var jag på ett fantastiskt event på tjejgymmet Rosa Skrot. Ett event ordnat av företaget Reddville med tjejerna Diana och Sophia i spetsen. På plats fanns även Lofsan, Linda, Lina, Rose-Marie och många andra trevliga bloggkompisar!

Kvällen började med lite mingel där det bjöds på wraps och goda smoothies från BerriesbyAstrid och efter det föreläsning om viruset HPV, om hur otroligt viktigt det är att inte hoppa över något cellprov som man blir kallad till. Sen höll Julia Fors som har skrivit boken Bodylicious tillsammans med Sofi Fahrman en föreläsning för oss om hur viktigt det är att äta ”rent” och träna. Vi fick hennes bok med oss hem så den ska jag ta mig tid att läsa någon dag!

Efter föreläsningarna var det dags för träning, man fick välja mellan att cirkelträning med bästa Lofsan
eller testa Zumba med Magdalena. Jag har länge velat testa Zumba så jag valde det och hade jätte kul! Zumba känns som min grej eftersom jag gillar att dansa! Röhnisch var en av kvällens
stora samarbetspartners så vi alla blev sponsrade med snygga träningskläder i form av svarta Anti Shake Tights och ett läckert rosa Alba Racerback linne! Så nu kan jag inte skylla på att jag inte har några träningskläder, bara skor som jag måste försöka investera i! Tyvärr kommer jag inte ha råd att köpa såna den här månaden så kanske nästa….. 😉 Men någon gång det här året ska jag i varje fall komma iväg och träna de 3 gratisträningar som jag fick av Rosa Skrot och förhoppningsvis ger dem mig blodad tand så jag kommer fortsätta!

Efter träning, dusch och ombyte så bjöds det på bubbel och en härlig buffé!

 och en fin goodiebag fick vi med oss hem!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.