Pierre Robert Sport BH

För ett tag sen fick jag en förfrågan från ett företag om jag brukar träna och om jag i så fall skulle vilja få en ”gratis” sport BH att testa och utvärdera. Självklart ville jag det så jag ljög och sa att jag brukar träna…. grejen är den att jag inte har tränat på sisådär 5 år…. Idag kom sport BH:n på posten och nu kommer ångesten smygande över att jag ljugit och jag känner att jag vill göra en bra utvärdering som ”tack”. Så just nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på för träning…. är lite sugen att testa Zumba…..

Kram Annelie

2 Comments

  1. Ha ha! 🙂 Du kan väl gå med till Balance någon dag, får man inte träna gratis en gång för att prova på? Jag tänkte gå nästa vecka! (fast att tänka att man ska gå och att faktiskt gå är inte riktigt samma sak.)

Comments are closed.