Passa på att fynda du också!

Jag är så tråkig för jag har nästan bara svarta kläder! Kanske är det mest för att jag tycker att jag ser tjockare ut när jag har ljusa färger på kläderna men jag tycker ju att det är så himla fint när mina vänner runt omkring mig har det så nu har jag bestämt mig för att våga vara modig och köpa lite ljusare kläder nu mot sommaren!

Härom dagen när jag var på stan så provade jag en jättefin vit stickad tunika som jag fastnade för men blir genast orolig över om jag skulle använda den om jag köpte den…. vad tycker ni?

Jag har även hittat lite kläder på Ellos, jag gick in på deras sida och gjorde en moodboard, jätte kul! Du kan se den HÄR om du vill. Så nu är det bara att börja beställa hem och gissa om jag blev glad när jag hittade en rabattkod på Kampanjjakten.se där jag får 50% rabatt på den dyraste varan hos Ellos! Toppen ju! Så ett tips om ni också vill handla lite nya kläder är att kika in på Kampanjjakten för där finns rabatter till många andra företag också och kanske hittar du en rabattkod som passar just dig!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.