Påskkärringarna har äntligen landat!

Idag landade det två påskkärringar här i Sunnanbäck 🙂

De fick gå på äggskattjakt och det fanns påskägg på de mest konstiga ställen här på gården. Knasigaste var nog i växthuset och bland hönsen. Tror hönsen också var lika förvånade 😉

Men det var glada och stolta påskkärringar som hittade alla äggen och nu sitter de här i soffan och frossar 🙂

För mig gick det bra att deklarera så det är skönt att det är gjort så nu ska jag unna mig en slapparkväll i soffan med ett glas vin och massa påskgodis. Ibland är det ok att unna sig lite anser jag 🙂

Hoppas ni alla har en lika mysig påskledighet som vi, tyvärr så vet jag att några inte har det så jag önskar att jag kunde skicka världens största och finaste påskägg till min fina vän som idag begravt sin storasyster, så himla sorgligt och det finns inga ord som gör smärtan och saknaden mindre men du vet att vi vänner finns här för dig dygnet runt!!! 

Kram!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.