Ok, nu ska ni få veta :-)

Ok, då…. jag ska inte hålla er på halster längre 🙂 Hi hi.. fast det är rätt roligt att få suga på karamellen själv ett tag innan man delar med sig 😉

Det är som några av er gissat… vi har köpt lägenhet! Det kanske inte är så himla stort tycker ni men det är det för oss eftersom vi kämpat för det i 5 år!!! För 5 år sen växte vi nämligen ur den här lägenheten men eftersom jag i samma veva startade eget företag så ville inte banken låna pengar till oss utan de ville först se att jag fick en stadig inkomst. Men sen kom ju Max och jag blev mammaledig igen och efter det har det varit svårt att få en stadig fast inkomst eftersom Jocke har varit bortrest så mycket och därför har inte jag kunnat satsa på min karriär på samma sätt som jag har velat.

Men nu för några veckor sen så tog vi hit en mäklare på nytt för att omvärdera vår lägenhet och helt plötsligt har den stigit i pris och så pass mycket så banken insåg att vi inte behöver låna så mycket mer än vad vi har idag för att flytta till större. Vi vill bo kvar i området eftersom vi trivs jätte bra så vi var och kollade på en lägenhet några gator bort som vi tyckte var helt ok. Den är ljus och fräsch och det viktigast av allt, barnen får varsitt rum! Vi hade tänkt kolla på fler men det visade sig att det bara var vi som var intresserade så vi la utgångspriset och ingen budade över! Det är ju ovanligt att det blir så och då kändes det nästan som det var meningen att den skulle bli vår…. vi bestämde att vi skulle skriva kontrakt idag på eftermiddagen så helt plötsligt så kändes allt på riktigt! Jag började möblera lägenheten i skallen och jag blev gladare och gladare och det var då jag vågade mig på ett litet inlägg här på bloggen bara för att få dela med mig av lite pirr… men just som jag gjort det slog det ner en bomb! En annan la ett bud! Alltså då var det inte kul, jag kände direkt att nu är det kört och det var visst inte mening att vi skulle ha den 🙁
Vi höll på med budgivningen i några timmar och till slut blev den vår ändå fast dyrare än vad vi räknat med!!!
Så himla typiskt så nu är vi jätte glada men samtidigt jätte oroliga för tänk om vi inte får vår lägenhet såld med så stor vinst som vi räknat med, vad gör vi då?

Så nu blir det att kämpa med vår lägenhet hela kommande veckan för nu måste vi fotografera den och lägga ut på Hemnet! Dum tid att försöka sälja runt jul men det här var ju inte direkt jätte planerat…

Kram Annelie

3 Comments

Comments are closed.