Nu har jag blivit tant!

Jaha, då är man tydligen tant! Det sägs att när man fyller 40 år så blir man tant och jag föddes ju den 27 juli 1972 klockan 07.34 på Hudiksvalls BB så det betyder att jag fyller 40 år idag!!! Helt sjukt! Jag kommer ihåg när mina föräldrar fyllde 40 år och jag tyckte då att de var så gamla. Om jag blundar och funderar på hur gammal jag känner mig så skulle jag nog säga 32 år…. jag vet inte vart de sista åren tagit vägen! Men för den delen har jag ingen 40 års kris, jag har fått min underbara kärnfamilj och jag ser väldigt positivt på framtiden och jag har bara hört positivt om att vara 40-år 😉

Jag ska fira dagen uppe i vår sommarstuga i Hälsingland på ett rätt enkelt sätt. Jag ska ha ”öppet hus” och alla som vill får komma från klockan 13.00. Jag har gjort smörgåstårta, bakat muffins och mot kvällen kommer flera goda vänner och vi ska grilla och mysa och många ska sova över! Det ska bli så otroligt mysigt!!! Sen kommer jag att ha ett större firande i Stockholm efter sommaren.

Det är så skönt att familjen är samlad igen och jag får vara med mina älskade barn! Jag har saknat dem så otroligt mycket men samtidigt är det så nyttigt att vara ifrån varandra. De var så söta i morse när vi åt frukost, Max i sina favoritkläder -fotbollskläder och Smilla i sin favoritklänning -Prinsessklänning.

Smilla dukade upp sin frukost vid sitt lilla bord vid fönstret:

Jocke gick ut och klippte gräset och när jag kom ut senare så såg jag att han hade sparat ett hjärta i gräset, ha ha…. han upphör aldrig att förvåna mig min romantiske man 🙂
Jag försökte knäppa kort på det men det är svårt att se….

Kram Annelie

4 Comments

  1. Raifa

    Stort grattis på din dag och jag tycker att att du vacker och snygg och inte någon tant. kram
    /raifa

  2. Stort Hipp Hipp Hurra på din födelsedag !!! Hoppas jag kan vara med när du firas i Stockholm, vore skoj:-)!! Vi har främmande annars skulle jag kika förbi ikväll! Julia såg på denna sida och sa om Smilla: Henne älskar jag… Hi hi
    Ha en trevlig kväll !!! Kram Kin

Comments are closed.