Nu är det dags!!!

Jag är så slarvig med frukost och lunch och det är nog det som ligger bakom min viktökning har jag kommit fram till! Efter jag lämnat barnen på skola/dagis så är tanken att jag ska gå direkt hem och äta frukost men om jag råkar sätta mig vid datorn innan så är det kört. Då ”glömmer jag bort” frukosten och helt plötsligt är klockan 13.00 och det börjar kurra i magen. Då kan jag bre två mackor som jag trycker i mig framför datorn och sen vid 17.00 när vi ska äta middag är jag vrålhungrig och äter dubbla portioner istället, plus att jag kan äta en till macka på kvällen! Låter inte så sunt, eller hur?
Så när jag fick äran att bli ambassadör för Modifast så såg jag det som ett tecken, nu är det nog dags att ta tag i mina måltider! Jag har aldrig gått på någon diet tidigare så det är med spänning jag går in i det här!
På morgonen när jag vaknar dricker jag ett stort glas vatten, sen när jag kommer hem från dagislämning så tar jag en påse Modifast och blandar ut med lite vatten och skakar. Sätter mig vid datorn och jobbar och vid lunchtid blandar jag i en ny påse, så himla enkelt och faktiskt så är det gott! Jag som lätt får kväljningar har absolut inga problem att dricka det! Jag ser också till att dricka mycket vatten under hela dagen.
Jag äter än så länge middag tillsammans med barnen för jag vill inte att de ska se vad jag gör men jag försöker äta enligt tallriksmodellen och på kvällen när sötsugen hugger in så unnar jag mig en Modifast choklad/caramel bar istället för en macka.

Jag kommer ju inte att rasa i vikt men i längden tror jag att jag dels kommer få bättre med energi men även kanske att några kilon har försvunnit. Jag lovar att hålla er uppdaterade här på bloggen!

Blir du också sugen att prova?

Just nu kan du få 10% i rabatt på hela sortimentet på Modifast.se. Ange bara kampanjkoden REDDVILLE2014 i kassan.

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.