När kroppen säger ifrån

Tack för alla kramar, tummar och kärlek som ni skickat oss! Jocke är hemma igen och proverna visade som tur var inte på något allvarligt utan det var kroppen som sa ifrån att det får räcka! Hoppas detta varningstecken får honom att förstå att han inte kan fortsätta som han gjort!

Som tur är har han underbara arbetskolleger som bokat om hans flyg till ett som går några timmar senare så han får chansen att vila några extra timmar innan han flyger iväg upp till Umeå. Där ska de repa några dagar till innan det är dags för den stora premiären på fredag!
Jocke är ju kapellmästare och ansvarig över årets julgala och han tycker det är jätte roligt och om han bara haft detta så skulle det nog ha funkat. Men samtidigt så har han producerat och skrivit musiken till en helt ny skiva så det har blivit många nätter i studion, han har även varit ute på ett gäng spelningar med bl.a. Darin.

Han kommer att turnera med julgalan runt om i Sverige så du kan kika in HÄR om du vill se spelschema och vilka artister som är med.

Smilla tyckte det var skönt att Jocke låg i sin säng i morse när hon vaknade så hon kunde lugnt gå till skolan, Max ska till talpedagogen idag så han och jag ska strax åka dit. Idag är det sista inplanerade mötet så det ska bli spännande att höra vad de säger. Vi har märkt en klar förbättring sen han började och det tror jag att de också har gjort!

Kram Annelie

2 Comments

  1. Vad skönt att det inte var något "allvarligt". Eller det är ju allvarligt när kroppen säger ifrån! Hoppas att din man kan göra förändringar så att han slipper stressa så mycket och istället hittar sätt att ta igen sig mellan alla projekt. Förstår att han vill jobba, för det låter fantastiskt kul!
    Kram till dig!

Comments are closed.