Mitt självklara fredagsmys!

Första veckan efter semestern är avklarad och vi klarade den alla galant 🙂
Jag har hunnit med rätt många pressevent den här veckan så jag ska försöka hinna dela med mig av dem snart. Grejen är bara den att jag är ensam med barnen ikväll och i morgonbitti sticker jag iväg till Malmö på Living and Room konferens klockan 06.00! Så jag ska hinna ha fredagsmys med barnen också då de sen får klara sig utan mig hela helgen.

Vi får se vad jag kan hitta på för fredagsmys… jag trodde att jag skulle hinna handla idag men satt hos frissan i över 2,5 timme!!! Men nu slipper jag i varje fall den hemska utväxten och frisören var lite crazy och föreslog nya färger på slingorna så det blev lite mörkare än jag är van vid men tror det blev bra, ska bara vänja mig 🙂

Mitt fredagsmys är i varje fall klart 🙂

Kram Annelie

One Comment

  1. Härligt att spendera en del av fredagen hos frissan! Själv var jag hos tandhygienisten – inte alls lika rogivande!

    Hoppas att ni har/haft en mysig fredagskväll nu och att resan till Malmö går bra imorgon.
    Kram och trevlig helg!

Comments are closed.