Mingel & 3 rätters middag med VIP-Bloggare!

Jag läser många, många bloggar varje dag, bara ett fåtal ligger upplagda här på sidan. En blogg som jag brukar läsa är Tess Merkel som var med i Alcazar. Min Jocke brukade spela med dem och Tess verkar vara en så härlig tjej! För en tid sedan hade hon en tävling på sin blogg där man kunde vinna en kväll på Golden Hits tillsammans med henne och många andra VIP-bloggare, jag tog chansen och tävlade och vet ni!!! Jag vann!!!

Så på torsdag ska jag till Golden Hits och mingla med Tess, Andreas Lundstedt, Laila Bagge, Cecilia Blankens och många andra VIP-bloggare på Mama och Amelia. Vi ska äta en smarrig 3-rätters middag inklusive dryck och se showen Back to the 80’s. Inte illa, eller hur?

Jag får ta med mig en vän och jag skulle så gärna vilja ta med mig Jocke men jag tror inte att vi kan fixa barnvakt så jag får väl bjuda med någon annan istället….. Någon som är sugen att följa? Eller ännu hellre, någon som är sugen att vara barnvakt?

Kram Annelie

4 Comments

  1. Vill följa med?! Jag vill mer än gärna!! Säkert får du många frivilliga! Kanske kan jag muta dig med salmiakkola från Desserter utan gränser?! Kan även vara barnvakt om du och barnen vågar!

  2. Jag skulle gärna följa.. men det går ju inte 🙂 Ni får väl begära hem er bil tills på torsdag så får ni barnvakt i samma veva 😉

  3. Åååå såg inte detta förrän nu 🙂 Jag hade ju gärna följt med 🙂 Men du vet du ju redan att jag inte är sen med att hänga m på event 😉 Så du har redan nån att gå me redan?! Ha såå kul 🙂 Hör av dig ananrs, kram kram

Comments are closed.