Loppi Food´n´lifestyle

I lördags var jag på ett inspirerande event där jag tror att vi alla blev berörda på ett eller annat sätt och gick därifrån vårpeppade till max! Många inspirerande människor var på plats och allt ramades in på ett vackert sätt med sol och hav utanför de stora fönstren på Birka Cruises lounge i Birkaterminalen i Stockholm.

Lina, Marlene, Gunilla, Nadja, Marie, Jennie, Tess och Nadja är några av de sköna bloggisar som jag träffade på plats och som ni ser på bild här uppe 🙂
Nina ”Niiinis” Hermansson
känd från Hela Sverige bakar var dagens konferencier och det klarade hon galant!

John Opsahl,
grundare av Supernature var där och informerade oss om vikten av att äta naturlig och ren mat, såkallad supermat. Vi fick hans bok där över 120 olika recept visar hur lätt det är att använda supermat i kosten för hela familjen! Alla produkter är av hög kvalité och de bästa från naturen! Jag kommer att ägna ett eget inlägg om detta med bl.a. recept så håll koll i bloggen! Produkterna finns i varje fall att köpa på Life.

Caroline Ahlqvist som vann Hela Sverige bakar delade med sig av massa inspiration om bakning, bara hennes härliga energi får vem som helst att vilja baka, i varje fall smaka hennes fantastiska bakverk som hon bjöd oss på 🙂 Jag vill också vara så duktig på att baka och jag ska absolut träna massor i sommar så kanske jag kan vara med i Hela Sverige bakar nästa år?! Det vore en dröm och kanske skulle jag klara det om jag hade en sån här snygg Herkules från OBH Nordica till hjälp? Jag inbillar mig det i varje fall 😉

Den här superfina och goda chokladkakan med lakritsfyllning ska jag baka och njuta av i en snar framtid!
Någon som vill komma och fika med mig då?
😉

Visste ni att tv 4 satsar på en kändisversion av Hela Sverige bakar? Den 23 maj börjar det sändas och medverkar gör bl.a. vår granne Anna Book, Yvonne Ryding (som jag nog kommer att heja på), Peder Lamm, Kjell Eriksson och Erica Johansson. Du kan se en film om programmet HÄR.

Oscar Jöback, personlig
tränare, kognitiv samtalterapeut och coach inspirerade oss också! Det är så lätt att få in vardagsträning i sitt liv, träning som man egentligen inte tänker på. När du står och väntar på bussen med en väska på armen, kör lite styrketräning, varje gång du reser dig från en stol så är det vardagsträning…. han fick oss också att försöka tänka på nuet, att vara här och nu! När han tränar så tränar han till 100 %, när han är med sin dotter så är han det till 100 %.
Lite för mig och tänka på som just nu medan jag skriver detta blogginlägg även pratar i telefonen med Jocke, springer ifrån och hänger tvätt, bläddrar lite i reklamblad och funderar på vad vi ska äta till middag idag. Jo just det, kollar även intagram på telefonen typ var 5:e minut och kastar blickar på tv:n som står på…. så istället för att bara göra en sak så tar ETT blogginlägg typ hela dagen 😉

Birka Cruises bjöd på vegetariska wraps och Ramlösa medan vi minglade runt bland utställarna.

SIA Glass bjöd på sin senaste nyhet Frozen Yoghurt och Allevo bjöd på sin nyhet Low Calorie Meals med endast 250 kcal per måltid.
Yves Rocher sminkade oss med sina läppstift och presenterade våren och sommarens färger och de bjöd även oss på lite vitaminer.

Jag har slagit många slag om att man ska stödja barn på olika sätt och här är ett till mycket bra sätt. Loppi har nämligen tagit fram en Loppipåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring.
Köp den och du stöjder Childhoods viktiga arbete för allas rätt till en
barndom. Påsen kostar 100 kronor och för varje såld påse går 50 kronor
oavkortat till Childhood. Du köper påsen här!

Tack Loppi för ännu ett fantastiskt event och tack för en generös goodiebag!

Några av bilderna i detta inlägg är lånade av Loppis fotograf Petra Kyllerman.
Tack!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.