Vilken tjej!

Efter två lugna dagar så känner jag att jag är tillbaka på banan igen, skönt! Det är så himla jobbigt att vara täppt i näsan och känna sig hängig!

Igår fick Max bestämma middag här hemma och det blev hemmagjord Tex Mex pizza och idag fick Smilla bestämma middag och det blev hemmagjorda sushi! Båda rätterna blev super goda!!!

Sushi är faktiskt rätt lätt att göra själv plus att det blir mycket billigare! Det ska vi absolut börja göra oftare och inget slår ju en hemmagjord pizza heller…..!

Vi har varit ute och lekt med kompisarna idag mitt på dagen och sen har jag gått igenom barnens sommarkläder för att se vad de kan ha när vi åker till Kanarieöarna om en månad.

Ikväll har vi kollat på Fångarna på Fortet på tv:n och hejjat på min vän Mirre som var med, Smilla levde sig in i tävlingen så mycket så när Mirre hamnade i fängelse så började Smilla nästan att gråta för hon tyckte så synd om henne 🙂 Mirre är ju en av de tuffaste tjejerna jag känner och hon vann ju även årets Robinsson så jag visste att hon skulle komma tillbaka, blev även imponerad av Anna Lundh, vilken tjej!!!

Imorgon ska jag ha visning igen och det ska bli kul, ska hem till en gullig ”stammis” värdinna i Sollentuna! Sen på kvällen kommer Jockes mamma hit och ska avlasta oss lite och även vara barnvakt på måndag så att jag och Jocke kan gå på Galapremiär!!!

Berättar mer om det imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen med resten av familjen!
God Natt!

Kram Annelie

2 Comments

Comments are closed.