15 Comments

 1. Anonym

  Är jättegärna med!
  Vår äldsta dotter Lava älskar att leka med LEGO!
  Hon fyller sju år en vecka innan julafton, tänk vad förvånad och glad hon skulle bli om hon fick en present såhär flera månader innan…
  Hoppas!

  Camilla Wihlborg heter jag, min mail är wihlborgskan(a)gmail.com

 2. Jag har blivit bonusfarmor. När farfar var liten på 40-talet var köpekorv den absoluta favoriten. Den kom med i kassen efter de sällsynta stadsbesöken. På födelsedagen i oktober skulle det passa bra med en hel korvkiosk åt Axel!

 3. Anonym

  Christina Frisberg 🙂
  Klart jag tar chansen i utlottningen , Matias mitt yngsta barnbarn älskar att sitta och bygga/leka med både lego och annat småplock han sitter länge och plockar och pratar och fantiserar , det är nog nästan enda gången han är stick 😉 han verkar ha qvicksilver i kroppen 🙂 <3
  frisanpoxy@hotmail.se

 4. Åh min son älskar lego! Alla sorter!!! Så skulle gärna vinna t honom!!! Så dåligt samvete att jag har mindre tid med honom!

 5. Ulrika fridsell

  En korv med bröd tack,!
  Det blir 15 kr, önskar du något mer,?

  Ja en korvkiosk vinst till dottern min

 6. Anonym

  Jag vill jätte gärna vinna detta lego till mitt yngsta barn som brutit foten och behöver något att sitta och pyssla med för att få tiden att gå fortare.
  /Siri Svensson

Comments are closed.