Lång ledighet med många sköna dagar

Vi har haft ett långt och innehållsrikt lov där vi under mer än 20 dagar umgåtts hela familjen i stort sett dygnet runt! Det har verkligen varit välbehövligt efter denna intensiva höst där vi knappt sett till Jocke då han jobbat extremt mycket. Vi började lovet med att fira jul nere i Skåne och sen åkte vi bara hem och packade om och åkte till Hurghada i Egypten där vi typ inte gjorde annat än att bo på ett lyxigt “all inclusive hotel” och bara låg i varsin solstol och blev servade hela dagarna! Så himla lyxigt och det var första semestern med barnen som jag verkligen kunde slappna av eftersom båda två kan simma nu, plus att där fanns så många badvakter som hade stenkoll. Så otroligt skönt och jag passade även på att ta lite semester från sociala medier vilket också var välbehövligt. Jag kommer att visa er bilder från Egypten i ett annat inlägg, det finns några bilder på min instagram (Niehoffs)

När vi kom hem från resan hade vi en tanke på att åka upp till Hudiksvall men vi kände oss rätt trötta på att resa så vi valde istället att vara hemma och fixa lite i lägenheten. Vi har bl.a. äntligen målat om vårt köksbord och klätt om våra stolar som jag velat göra i flera år och jag lovar att att visa bilder hur det blev. Vi gjorde dock en liten miss när vi köpte färgen då vi bara lyssnade på rekommendationer från personalen i butiken och inte läste på burken utan det gjorde vi först när vi målat klart första omgången och skulle läsa om torktiden och såg då att man helst inte ska använda möbeln på 14 dagar!!! Jag som praktiskt tagit har infört matförbud framför TV:n har fått vika mig och nu äter vi frukost, lunch och middag framför Tv:n till barnens stora glädje!

Dock så har ledigheten slutat lite sämre för mig då jag fått feber, ont i halsen och en hemsk hosta! Tanken var att vi skulle på Rival och kolla på Martin Stenmarcks show och sen på en 50-årsmiddag nu ikväll men Jocke fick lov att gå själv så nu sitter jag här i soffan med en kopp te och försöker kurera mig. Ganska mysigt ändå faktiskt då jag älskar att vara hemma och bara “skrota”.

Såg ni på Talang igår? Kanske såg ni både mig och Smilla i bakgrunden i programmet? Smilla och hennes kompis Julia ska vara med så ni får hålla utkik i kommande program.

Kram Annelie

One Comment

  1. Mysigt med jul i Skåne 😀
    Men så lyxigt att få åka o sola och bara ta de lugnt i detta “höst”rusk som är
    Men de måste jag ju se, häftigt att dem vågar vara med 😀

Comments are closed.