Kolmården

Som jag skrev i förra inlägget så hade vi en fantastisk dag på Kolmården igår, det enda som vi hade otur med var att vi fick punktering på barnvagnen så barnen fick bäras och gå mycket men det funkade det med.

Det var rätt mycket folk överallt och många kändisar eftersom de också hade blivit inbjudna denna dag.

Även fast det är väldigt spännande att kolla på alla vilda djur genom stängslen så är det ändå roligast när man får gå in och klappa och kela med djuren tycker både Smilla och Max. Så getterna blev en höjdare:

Delfinshowen var fantastisk tyckte hela familjen och Smilla tyckte t.o.m att det var det mest fantastiska hon sett 🙂

Max uppskattade nog Bamses Värld mest, det var roligt att få gå in i alla små husen och hälsa på Bamse, Lille Skutt, Skalman och alla de andra.

En annan ”höjdare” var linbanan, det kändes som man svävade i en luftballong ovanför djuren på ”savannen”. Jätte spännande!

Vi var där hela dagen men det blev ändå lite stressigt och vi hann inte med allt vi ville, kan verkligen rekommendera er att åka dit men i så fall kanske sova över och vara där i två dagar så man slipper stressa runt. Barnen blev lite ledsna över att vi inte hann se sälföreställningen och inte hann leka på ”Kulmården”. Tivolit hanns inte heller med…. men vi kommer garanterat att åka dit fler gånger!!!

Tack Kolmården!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.