Kaos

Vilken kaosdag det blev igår!!!

Det började med att Max var extremt ledsen när jag lämnade på dagis, sånt är ju alltid jobbigt. Sen skulle Jocke följa med mamma till Centralen för hon skulle åka hem till Hudik, men när de kommer ner till pendeln så är den försenad så de inser att de kommer missa mammas buss om de blir tvungen att vänta på den. De ringer mig och jag får kasta mig i bilen och åka och plocka upp dem och skjutsa dem till centralen. Morgontrafiken är inte den bästa i Stockholm så det blev lite stressigt med köer och rödljus och när vi satt där i bilen så började vi t.o.m. tänka ut en plan B. Typ hur ska mamma komma hem om hon missar sin buss? Men vi hann, phu!!!

Åker hem och jobbar och passar på att hämta ut paket på posten. Klockan 15.00 möter jag upp Jocke på dagis och hjälper honom att komma iväg med bussen till dansskolan på Odenplan med tre barn. Skyndar sen hem och packar bilen med alla Living and room grejer inför kvällens visning i Bålsta. När jag precis anlänt Bålsta efter 40 minuter så ringer Jocke och säger att de inte har någon hemnyckel och att han och barnen nu är utelåsta!!! Jag inser att jag måste vara på min visning om 10 minuter och resan hem och tillbaka skulle ta över 1 timme så jag säger att det är omöjligt för mig att åka hem med nyckeln. Jag har 15 tjejer som sitter och väntar på mig och min kollektion!
Vi ringer och kollar vad ett bud skulle kosta och fick svaret 1400 kr!!!

Jocke blir tvungen att ringa på hos grannen och våldgästa dem i 5 timmar!!! 5 timmar är väldigt länge hos en ”granne” och allra helst när man har två barn som är trötta och hungriga! Men det gick bra och tur är att vi har bra grannar annars vet jag inte vad vi skulle gjort. Barnen var vakna när jag kom hem klockan 22.30 men var rejält trötta såklart!

Inte nog med detta, när jag kommer fram till tjejen som ska ha visning i Bålsta, lastar ur min kollektion och sen frågar vart jag kan åka och parkera bilen så säger hon att det tyvärr inte finns någon gästparkering!? Det finns tre stycken en bra bit bort men alla är såklart upptagna och överallt står det parkering förbjuden och ”hyrda platser”. Phu, jag ser tiden rinna iväg och jag snurrar runt runt innan jag beslutar mig för att jag måste parkera ”olagligt”. Tjejen säger att jag får räkna med en parkeringsböter och jag känner att jag får ta detta och bara få den här dagen gjord så att jag kan få glömma allt! Hade sett fram emot denna ”premiär” visning men när man hela tiden kollar på klockan och telefonen, tankarna är hos familjen, på parkeringsvakten och man känner sig stressad så blir det inte bra. Men som tur var så tror jag inte värdinnan och hennes gäster märkte något och jag pustade ut lite när jag såg att jag inte fått någon parkeringsböter!

Jag fick i varje fall en ny värdinna på visningen så henne ska jag kontakta nu. På hennes visning ska jag vara ute i god tid, se till att familjen har nycklar och jag tänker bara ta det lugnt och njuta och jag ska fråga henne redan nu om det finns gästparkering 😉

Idag hoppas vi på en bättre dag!!!!

Kram Annelie

2 Comments

  1. Duktiga du som ändå fixade allt!! Men fy vilken kväll. Till och med jag har nu tänkt tanken att du ska få ha ett "party" hos oss där jag kan dra ihop några tjejer…. Vore skoj! Vi har dock ingen gästparkering men T-banan är ju typ utanför dörren… Kraaaam

Comments are closed.