Jaha, vad säger man….

regn hela dagen idag också 🙁

Vi åkte en sväng till min bror Peter med familj och hälsade på och sen har vi bara varit hemma och fixat i stugan. Till råga på allt så har inte internet funkat heller så just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar bara för att försöka få in ett blogginlägg till er 😉

Jocke hann tyvärr inte handla något i Kina till oss den här gången 🙁
Det enda han kom hem med var en Hello Kitty mysdress till Smilla, den är lite stor men jag gillar den, fin färg!

På kvällarna är det ofta fina “himlaspel” på himlen, önskar att jag haft systemkameran med mig så att jag kunde fota lite fina bilder men tyvärr har jag bara en kass kompaktkamera och bilderna blir så suddiga! Lägger ändå ut en bild så att ni får se på ett ungefär vad jag menar 🙂

Imorgon är det sista dagen i stugan för oss på 10 dagar så vi håller tummarna att det i varje fall inte regnar!!!

Kram Annelie

One Comment

  1. Håller också tummarna!!! Vad tiden går fort, vi får se till att ses något i Stockholm istället med barnen:-) Kraam Kin

Comments are closed.