Jag fick sviten!

Är helt slut men är otroligt glad att jag än en gång fått uppleva en underbar kick off med Living and Room på Ystad Saltsjöbad! Så lyxigt, roligt och inspirerande!

Det har blivit många timmar inspiration, mycket mat, vin, kakor och kaffe, kändisspotting, bad, SPA, goodiebags, kollektionsvisning, tipsrunda och fnitter! Denna Kick Off har alltså innehållit allt en kick off ska innehålla enligt mig!

Pricken över i:et var att jag även fick en SVIT helt själv!!! Gissa om lyxigt, jag som aldrig sover ensam fick en dubbelsäng för mig själv i två nätter och ett fint vardagsrum med soffgrupp, två tv-apparater och separat dusch/toalett. Det var knappt så att jag ville lämna rummet 😉

Jag har verkligen haft en riktig TUR helg för jag vann även en vacker pälsväst för bra försäljningsresultat! Eller det kanske kallas hårt arbete och inte tur…. 😉 Men jag blev i varje fall såååå glad!!!

Fler bilder finns på instagram (niehoffs) och imorgon kommer det fler blogginlägg från Kick Offen och jag kommer även att visa bilder från nya kollektionen! 
Vi ses imorgon!
Kram Annelie

One Comment

  1. Anonym

    Säger som du en kanon kick off. Tack för man fick lära känna dig lite. Nu har jag även hittat hit. Kram jill

Comments are closed.