Jag bjuder på shopping!!!

Kommer ni ihåg att jag var på Täbys nyinvignig av 60 nya butiker för ett tag sen? Täby har verkligen ett centrum som jag gillar! Där känns fräscht, modernt, inspirerande och allt finns under samma tak med gratis parkering!

Nya Täby Centrum väntas stå färdigt 2015. Förnyelsen kommer att ske både
in- och utvändigt och antalet butiker väntas öka från 160 till 260
under den här perioden! Men där finns redan nu förstklassiga restauranger och butiker och ibland är känslan inte långt från Stureplan eller t.o.m. Milano….

Till helgen ska jag dit och shoppa och prova någon restaurang, självklart tar jag med mig barnen för Täby Centrum har även satsat på barnen och jag gillar köpcentrum som riktar sig till HELA familjen!

Vill du också shoppa i Täby Centrum? Vill du vinna ett presentkort på 900 kr? Skriv i så fall en kommentar om i vilken affär i Täby Centrum du skulle vilja spendera pengarna i, du hittar affärerna HÄR! Glöm inte att skriva din mailadress så att jag kan nå dig ifall du vinner!

Jag drar en vinnare nästa fredag den 20/9.

Lycka Till!

Kram Annelie

36 Comments

 1. Anonym

  Älskar också Täby C och skulle gärna vinna ett presentkort! Trots de många nya, fina och intressanta affärerna skulle jag välja en klassiker med bredd och stort utbud till hemmet, precis i min smak: Åhlens!
  Hälsningar Cina
  cinac94@hotmail.com

 2. Åh ja!
  Att skämma bort mig själv vore toppen nu!

  Jag har bara bloggvänner och läser många bloggar där alla är bosatta i sthlm och jag är ju tyvärr inte det och känner ett stort avund varje gång det skrivs om Täby centrum, Farsta centrum eller sthlm centrum. Ni har så många butiker som inte vi har som Lush exempelvis som jag ÄLSKADE att shoppa i när vi hade butiken i Västerås. Så nu passar jag på de få gångerna jag besöker sthlm -typ 1ggr/år- och då shoppar jag till en förmögenhet. Så att vinna detta presentkort skulle vara för mig magiskt och helt fantastiskt. Jag hoppas verkligen *håller tummarna*

  Angelixa_84@hotmail.com

 3. Ååååh skulle älska att shoppa på Lush.. Missade invigningen av deras butik för ett tag sedan och ja bara älskar Täby Centrum, även fast jag sällan kommer dit.
  Helt andra sidan stan för mig.
  Håller tummarna för vinst.

 4. Felicia

  Åh vilken fantastisk tävling! Var inne och smög i Täby på premiärdagen för "nya täby centrum" men var där i jobbärende och fick inte chansen att spana loss. Om jag hade lyckan att vinna presentkortet så skulle jag helt klart smyga in på Jackie och leta efter en fin höstjacka. Insåg just häromdagen att jag haft samma höstjacka i sex år. Nu håller jag alla tummar och tår, hoppas hoppas!
  felicia.geire@hotmail.com

 5. Jag skulle gå in till Marimekko och för hoppningsvis skulle jag få något fint. älskar att gå i deras butik i Helsingfors, men som vanligt får man gå tomhänt från en sådan butik så jag önskar mig detta för nöjet att unna mig lite lyx

  jessolofsson@yahoo.se

 6. Åh vad jag skulle vilja vinna ett presentkort till mig själv! Jag shoppar enbart kläder och grejer till barnen nu för tiden så det vore ju trevligt att shoppa lite till sig själv för en gångs skull 🙂 Om jag vann skulle jag utan tvekan go bananas inne pÅ BIKBOK!

 7. Oj! Vilket fin, fint pris!!! :O
  Tyvärr bor jag si så där 40 mil bort men skulle isf kanske kunna skicka in Dig till LUSH åt mig! 😛 Så naturligt som möjligt och helt utan djurtester! Underbart!
  Äääääälskar deras produkter men har aldrig möjlighet att unna mig tyvärr… :/

  Kramar om i höstmörkret!

  tasstaget@hotmail.com

 8. Jag älskar Täby och är sååå glad för att det är "mitt centrum". Tyvärr har inte tiden funnits för ett besök den senaste tiden men snart hoppas jag att att tar mig den tiden. Har bara hört talas om den nya utbyggnaden och den verkar ju helt underbar.
  Jackie är en favorit affär som har det mesta av det bästa.

  KRAM

 9. Åh, vilken underbar tävling! Vi som sparar till hus nu skulle behöva varenda extra krona som vi kan få. Vi tittar faktiskt på hus i just Täby också 🙂

  Jag skulle handla i Odd Molly-butiken (förstås) men också handla med mig lite macarons hemma och lyxa till det med!

  *håller tummar och tår för att jag vinner*

  bambi_111@hotmail.com

 10. Vilken underbar tävling! Så himla kul att Täby C blivit så himla hipp, och nu med älskade Ladurée så man kan smaska på macarons samtidigt som man shoppar loss.

  Jag skulle utan tvekan välja att shoppa på JACKIE som har alla de märken jag älskar, Michael Kors, Barbour mfl. så man blir höstfin i år!

  kellyblogg@hotmail.com

  <3

 11. Anonym

  Åh jag vill gärna vinna. Då kan jag passa på att hälsa på min mamma som bor i Stockholm.
  Hade jag vunnit skulle jag vilja spendera pengarna hos Lexington, älskar deras kläder!Har hört så mycket gott om detta köpcenter, skulle gärna vilja ta mig dit!

  Kram Tina Carlström
  christinecarlstrom@hotmail.com

 12. Anonym

  Jag chansar & är gärna med på denna tävling också… 🙂

  Det var många år sen jag var i Täby Centrum, skulle vara roligt att få komma dit igen…

  Om jag vinner så skulle jag vilja ha "presentkort" på H&M, perfekt när man har en liten 4-åring som växer så det nästan knakar.
  Kan nog även hitta något till mig själv där… 🙂

  Kram från mig <3

  ulrika.dyren@spray.se

 13. Jag är med och tävlar!

  Jag är i behov av en ny vinterjacka. Jag har kört med samma gamla jacka i flera flera år nu. Dock har annat prioriterats varje vinter så det har inte blivit av att jag har köpt en ny jacka. Men i år är det dags! Så jag skulle använda dessa 900 kronorna på Stadium.
  Mail: idasblogg@gmail.com

 14. Anonym

  3:e Gången gillt…

  jag skulle verkligen vilja vinna, för då hade jag haft en anledning till att åka till Stockholm, och dels för att få se det omtalade köp centret. Där kan man säkert tillbringa flera dagar ifs. Men jag skulle även passa på att hälsa på min far som bor ute på Vaxholm.

  jag skulle nog vilja skämma bort mina barn och dom älskar kläderna på Cubus så det skulle vara där jag skulle vilja vinna present check 🙂

  jag skulle kunna tänka mig att handla i vilken butik som, då det finns allt där!!

  Tack för en fin blogg Annelie!

  Mail: linda_emmaboda@hotmail.com

 15. Vilken rolig tävling! 🙂

  Jag har precis målat en tavla som ska aktioneras ut för välgörande ändamål. Kommer att publicera den på fb inom en snar framtid. Får inte berätta mer i dagsläget, men jag skulle behöva uppdatera mina målarfärger, penslar och målardukar inom en snar framtid, och gör det mer än gärna i Sthlm. Vi "tittar ju förbi" lite då och då 🙂

  Min mail är gannikajulin@gmail.com

 16. Anonym

  Jag är ofta i Täby C då jag bor i närheten.Har dock inte sett det nya ännu men i morgon ska jag dit med man och dotter och gå på bio.Väntar med spänning på morgondagen.
  Inför stundande födelsedag för dottern kommer det att spenderas en del i Hamleys leksaksaffär och akademibokhandeln. Förmodligen något till mamma också i någon av de nya butikerna….

  Önskan om en trevlig helg
  Christina
  christinanordstrand@gmail.com

 17. Anonym

  Åååå! Vilken dröm att få gå på ett nytt ställe och handla, många bra affärer är det.Skulle nog kolla dom flesta där. tex. Axelssons, Joy, Peak Performance mm.Sthlm. here I come. sunnanback@gmail.com

 18. Anonym

  <3 Jag skulle nog välja att äntligen unna mig något fint från Iittalas butik. Tyvärr så blir man lite dum snål när man ska handla glas, man tycker man har så mycket. Iittala har ju sånt otroligt fint sortiment och jag älskar det nya bärnstenfärgade glaset!

  saga.carlberg@comhem.se

 19. Anonym

  Har faktiskt aldrig varit i Täby c så bara det är väl ett skäl till att vinna 🙂 Jag skulle handla på Odd Molly om jag vann. unnar mig aldrig nya kläder, endast barnen. Mamma behöver nåt nytt till hösten 🙂

  Mail: superquinnan(at) gmail.com

  SUPERQUINNAN.SE

 20. Jag är gärna med för nu hittar jag till Täby, körde ju dit för att hälsa på Kronan förra veckan.

  Vi hann aldrig besöka köpcentret men jag tar mig gärna en tur dit med Ewa som är expert på det centrumet.

  eftersom jag är dålig på att shoppa till mig själv så skulle jag nog spendera en del pengar på Joy. Där hittade jag en superfin lilla topp i lördags men jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa den.

  Hoppas på tur i din tävling

  blogg@annakarlsson.se

 21. Åh, toppentävling! 🙂 Jag skulle så himlarns gärna vilja testa utbudet på Ladurée, och känner jag mig själv rätt kan det bli ganska dyrt… 😉 Så håller tummar och tår för att jag blir den lyckliga vinnaren!

 22. Veronica

  Vilken trevlig tävling, självklart så vill även jag vinna den här!!
  Jag skulle skämma bort mig själv inne på Jackie och avsluta med några uuuunderbara macarons på Ladurre!!

 23. OOh jag är absolut med i din härliga tävling!

  1. Jag skulle unna mig ett par riktigt snygga jeans på G-star Raw om jag blev den lyckliga vinnaren 🙂
  Jeansen är dyra och jag har hittills aldrig haft råd att kosta på mig ett par G-starjeans… Drömmen vore att få glida in i butiken och leta ut ett par grymma snyggjeans till mig själv 🙂

  2. Mail: vanitas@live.se

  Ha en riktigt fin helg!
  Kram, Anneli

 24. Det skulle bli otroligt svårt att välja EN butik att spendera dem i men jo, Inside & Living skulle jag nog ha rätt lätt att hitta många saker att förälska mig i. MEN att shoppa för bara ett vunnet presentkort när man åker till Täby Centrum går ju inte….. Det brukar sluta dyrt 🙂

  martipey@hotmail.com

Comments are closed.