Hoppas alla mammor får känna sig lite speciella idag!

Även fast inte pappan i huset var hemma och styrde upp så överraskade barnen mig med frukost på sängen i morse! Jag fick även fina teckningar och massor av kramar! En hel bricka med underbara glassar, hamburgare och godistårtor 🙂


Sen undrade de vad jag önskade mig mest av allt och jag sa att jag ville lägga mig i ett skumbad och bara njuta ett tag. De tappade upp ett underbart skumbad till mig och jag fick kanske ligga i en minut innan de också hade klätt av sig och hoppat i 🙂 Så mysigt att få bada och stänka vatten på mamma tyckte de och det blev många skumpussar där i badet 🙂 Även fast det inte blev som jag hade tänkt mig så blev det en underbar morgon med barnen! Det är ju ändå tack vare dem som jag är mamma och kan fira morsdag!

Tyvärr är det alldeles för långt till min egen mamma så därför skickar jag grattis till henne här genom bloggen också! Även min svärmor bor alldeles för långt borta så även hon får en hälsning! Bättre mamma, svärmor, mormor, farmor går inte att få!!!
Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.