Hem Ljuva Hem

Nu är vi hemma i Stockholm igen, tågresan hem gick jätte bra. Barnen är helt underbara och lätta att resa med men typiskt nog däckade båda två när vi var vid Arlanda (!), när vi nästan var hemma! När Max väl har somnat så är han jätte svår att väcka och hur jag än försökte få honom att vakna så gick det inte, Smilla vaknade när vi kom fram men hon var väldigt trött och ville bli buren så jag kånkade mig av tåget med en djupt sovande 2,5 åring på 15 kg och en mammig 4,5 åring som klängde runt benen och två väskor…. ingen vagn, hur mycket folk som helst och Jocke som skulle komma och möta oss hittade ingen parkering så han kunde inte komma och möta oss. Jag fick kånka mig upp till Klarabergsviadukten helt själv, det gick….. men gissa om jag var svettig när vi kom fram till bilen 🙂

Vi ville inte åka hem men när man väl är hemma så är det rätt skönt. Man har sina egna grejer och barnen börjar på en gång att leka med sina leksaker som de saknat så det stämmer verkligen att borta BRA men hemma BÄST!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.