Fullspäckat schema!

Jocke är hemma från Shanghai och har tydligen köpt presenter till oss så nu är vi nyfikna och längtar hem till honom 🙂

Idag har det inte hänt så mycket här ute på ”landet”, vi har bara tagit det lugnt och laddat energi för att orka med kommande vecka som är fullspikad!

Måndag: Tåget går hem till Stockholm för mig, Smilla och Max. När vi kommer hem så möter Jocke oss vid tåget och vi åker nästan direkt till dansskolan.

Tisdag: Dags för dagis och jobb hela dagen och på kvällen ska jag möta upp 26 av Stockholms bästa bloggare och njuta av en härlig bloggmiddag på Restaurang Sahara. Vi ska njuta av vardagslyx och lära känna varandra under en härlig middag. Många företag har fått upp öronen för detta och självklart vill de  vara med i sponsringen av en härlig goodiebag som vi alla ska få varsin, spännande!

Onsdag: Ica Maxi bjuder in till pressträff för att visa upp deras vårnyheter när det gäller köket och baket! Vi ska även få ta del av ett härligt dessertbord från Holy Sweets. 
Torsdag: Efter dagis och jobb är det simskola och efter det ska jag på ett bloggevent på Scandic Malmen som Tampons for free bjuder in till, även här utlovas det goda tilltugg, dryck och riktigt fina goodiebags!
Fredag: Girls Night Out! En kväll fylld med massa glitter och glamour och det är Mgroup som bjuder in oss bloggare till en härlig tjejkväll på PURE.
Däremellan ska jag vara en bra mamma, en bra fru, hinna med mitt företag, blogga och kanske sova några timmar 😉
Kram Annelie

2 Comments

Comments are closed.