Diet med glamourkänsla?

Nu har jag använt Modifast i 12 dagar och jag tycker att det känns jätte bra. Då detta är min första diet så har jag inget annat att jämföra med och egentligen tycker jag inte om att kalla det diet för det känns inte som jag då jag aldrig bantat i hela mitt liv. Utan detta ser jag mer som att skapa rutin för mig och försöka få min kropp att må bra då jag är så otroligt dålig på att äta regelbundet. Jag jobbar ju mycket hemma och då blir det lätt att jag glömmer både frukost och lunch eller så småäter jag mackor och dricker cola….

Modifast har dietprodukter som ersätter måltider eller hela kosten, och går att kombinera med mat på flera olika sätt, beroende på hur man vill göra och hur snabbt man
vill gå ned i vikt. Vissa vill bara ha ett mer näringstätt mellanmål,
några ersätter en måltid då och då, medan andra ersätter alla måltider
och enbart dricker Modifast. Modifast finns som vanlig dryck, soppa och pudding/mousse.
Eftersom de är baserade på mjölkprotein (utom ärtsoppan som är baserad
på ärtprotein) så har de inte den där bismaken som andra märken kan ha
(och som ofta är baserade på sojamjöl). Dessutom finns både bars och
färdiga drycker att ha som näringsriktiga mellanmål i farten.


Här är min favoritprodukt: Potatis och purjolöksoppa, så god!

Efter dessa 12 dagars känner jag att jag fått rutin på mina måltider, jag känner mig piggare och min mage funkar äntligen som den ska! Jag har gått ner 4 kg i vikt och det är inte så mycket men det är ett stort steg i rätt riktning för mig då jag inte druckit läsk eller ätit någon macka på hela perioden. Däremot äter jag middag med familjen varje dag så jag får ett mål ”riktig” mat om dagen. I helgen har jag inte heller druckit något vin och jag har inte ens tjuvsmakat på mina barns godis!!! Tjohoo, känner mig så stolt 😉
Just på helgerna försöker jag lyxa till Modifast med kristallglas och jag har t.o.m. druckit i champagneglas bara för att försöka få in lite glamour 😉

Blir du också sugen nu? Denna rabattkod ger dig 10% rabatt på ett helt köp i Modifasts webbshop!  Ange koden REDDVILLE2014 i kassan för att utnyttja rabatten. Vid köp för över 950 kronor bjuder de även på frakten!

Jag ska köra tills jag tappat 10 kg tänkte jag 🙂
Kram Annelie

2 Comments

  1. Anonym

    Trodde du bara skulle ta den till frukost ? Har testat modifast och mig föll de inte i smaken, bättre att äta nyttigt och motionera 🙂 Jag valde viktväktarna, äta allt men normala mängder, de fungerar.

  2. Eftersom jag typ aldrig äter varken frukost eller lunch i vanliga fall så ser jag till att dricka två drycker istället, bättre än inget alls. Det är absolut bäst att motionera och äta rätt men eftersom jag inte kan träna pga sjukdom och annars äter rätt bra förutom att jag hoppar över måltider så tackade jag ja till att bli ambassadör. Det kostar mig inget och jag ser det som en rolig sak att testa!

Comments are closed.