Danstävling och Mellokväll!

Vilken fullproppad helg jag har haft! Hela lördagen tillbringade jag i Jakobsbergs Sporthall då Smilla hade danstävling där. Hon dansade i disco, Chacha och Salsa. Det är roligt att följa med henne på danstävlingar men man blir helt slut av den höga musiken och det intensiva tempot!

När vi kom hem så åkte vi direkt till våra vänner Kin och Julia på Östermalm. De bjöd på tacos och massa godsaker och vi hjälpte till att rösta fram Loreen till vinnare i årets melodifestival! Hon är så cool och hon kommer att representera Sverige på bästa sätt! Några andra vänner kom också dit och självklart var vi kittade med Mello-attiraljer för att få den rätta känslan!

Jag har varit så duktig de sista veckorna med att städa och rensa här hemma. Min dröm är att ALLT ska ha sin plats. Behöver man använda en sax, en tejp, en hårsnodd eller något annat så ska man veta exakt vart den saken finns. Varje låda och skåp ska ge en snabb överblick om vad som finns där så fort man öppnar den. Jag har haft som mål att städa en låda/skåp varje dag och nu när vi fått så stort på landet så har jag tagit upp mycket dit. Varför ha 5 bra osthyvlar här hemma och en dålig på landet, eller samma sak med saxar. Har skrivit upp att jag ska köpa en sax till stugan men det kunde jag stryka nu eftersom jag hittat uppåt 10 saxar här hemma i lägenheten! Ha Ha… Jag har även sålt en hel del grejer som gett lite extra klirr i kassan, perfekt!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.