Dagens ”Maco” outfit!

Vad konstigt det är att barnen kan vara så pigga på dagarna men på nätterna blir de så dåliga! Smilla har sovit dåligt eftersom hon hostat och snytit sig om vartannat och Max har haft feber inatt och klagat på ont i magen. Så ingen skön natt här inte och fram till nu har vi gått runt i pyjamasar och tofflor och bara slappat! Jocke kom hem från jobbet sent igår och åkte väldigt tidigt imorse så för att låta honom få sova så mycket som det var möjligt så tog jag nattpasset med båda barnen.

Jag skulle väldigt gärna vilja åka ner till posten och hämta ett paket som legat där och väntat på mig ett tag men Jocke blir borta hela dagen och kvällen så vi får se om vi orkar åka en sväng senare i eftermiddag, vi skulle även behöva handla lite mer youghurt, mjölk och bröd…

Dagens outfit blir Today leggings black från House of Lola som är underbara leggings som passar både att vara hemma och mysa i och ha under en fin klänning på fest. Till dem har jag en Amaze me dress som också är från House of Lola. En helt underbar klänning med rak modell som skulle kunna vara som en oversized tröja men med sina fina sömmar och små detaljrika veck nertill gör klänningen effektfull. En perfekt ”Maco” outfit sa min man när han såg den och jag håller med 🙂 En underbar outfit att ha hemma en dag som denna men samtidigt skulle jag kunna snabbt joina tjejerna på deras After Work inne i stan utan att behöva byta om, bara piffa upp med något smycke!

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.