Bästa sovkomforten

När man går på ett pressevent så får man ofta produkten som ska marknadsföras med sig hem så att man kan testa den, fota den hemma om man vill innan man sen skriver om den.

Varje gång jag går på en pressevent om sängar så hoppas jag på att få med mig en säng hem men så blir det tyvärr aldrig utan det verkar som att vi får fortsätta att dras med vår gamla skrutt 😉

Skämt å sido, den här gången fick jag provligga och veta mer om Jensens nya sängkollektion Signature. Den är konstruerad med ett nytt unikt zonsystem där man även kan justera sängens fasthet med en enkel knapptryckning. Det skulle ju vara hur lyxigt som helst med en sån säng och ett stort PLUS är de ursnygga triangelformade sängbenen i koppar!

När du köper en ny säng är det viktigaste besluten att välja fasthetsgrad utifrån din vikt och längd. Det kan vara jätte svårt att veta vilken fasthet som passar just din kropp och då är det ju perfekt om man hade denna säng där man enkelt bara trycker på en dosa för att hitta den bästa sovkomforten!
Jag fick som sagt var inte med mig en säng hem men väl en kudde som visade sig vara fantastisk! Jensen PerfectPillow är fylld med tusentals av Comforel® Allerban®
fiberkulor som formar sig efter huvudet. Höjden och spänsten på kudden
kan lätt anpassas då fyllningen går att ta ut för perfekt stöd för huvud
och axlar. PerfectPillow är även utrustad med den nya innovativa
teknologin bakom TempSmart™. Det är en ”temperaturkontroll” som aktivt
går in och balanserar de temperaturskiftningar som orsakar orolig sömn.

 Gissa om jag drömmer sött på den kudden 😉

Kram Annelie

One Comment

Comments are closed.