36 bullar åt fanders…

Idag städade jag min plånbok och hittade tre kuponger med gratis bullar från Findus, perfekt tänkte jag, de ska jag hämta ut imorgon när jag ska handla. Men tittar på datumet och ser att sista dagen var igår den 2/9! Åh, varför städade jag inte plånboken igår istället?
Eller var det kanske meningen att jag inte skulle ha dessa bullar för då skulle jag nog vara ännu fetare än jag är?

Jag försöker intala mig att det senare stämmer, men attans vad gott det skulle vara med några bullar nu 😉

Kram Annelie

2 Comments

  1. Fet, du? Äh, lägg av. Du är VACKER!!! Precis som man ska vara, lagom kurvig. Jag har massor med bullar hemma hos mig. Du är välkommen vilken dag du vill på ett välbehövligt fika! Ät och njut, livet är för kort för att inte njutas av!

Comments are closed.