Vila i frid

Jag minns honom så väl, fast han satt i rullstol så var han stjärnan på dansgolvet på Café August. Det var alltid snygga tjejer som satt i hans knä och det stod om honom var och varannan dag i den lokala tidningen. Han blev mästare i bordtennis för rullstolsburna och jag vet inte hur många priser han vunnit men det är både i OS och i VM i varje fall. I juli förra året fick han reda på att han fått urinblåsecancer och för en tid sen la jag upp hans blogg här på sidan så att fler än jag kunde följa hans kamp mot cancern, hans fru har skrivit i bloggen varje dag. Killen som jag skriver om hette Ernst Bolldén och kommer från Hudiksvall precis som mig, han drog sitt sista andetag idag, 45 år gammal. Så jag kände att jag ville ägna ett inlägg till honom och hans fru och tacka för att jag fått följa dem på den sista resan genom deras blogg. Vila i frid Ernst och jag skickar styrkekramar till hans fru Gisela och jag blir så himla arg på att den dumma sjukdom tagit ännu en bra människa!

Det här är en länk för dig som vill lämna ett bidrag som kommer gå till forskning av urinblåsecancer:
Klicka här

Kram Annelie