Vi valde rätt stad!

Nu så är vi hemma i Stockholm igen och det känns så skönt! Har längtat efter att få fixa iordning i nya lägenheten så det ska vi börja göra imorgon, vi ska bara försöka komma överens om vart vi ska börja….

Ikväll när jag kollade på väderkartan på TV:n så visade de att det varit varmast i Hudiksvall idag så vi valde rätt stad att spendera dagen i 😉 Vi har varit ute jätte mycket och barnen har lekt, cyklat, sparkat boll, plockat vitsippor, varit ute och gått med hunden Axel, lekt med katterna och matat hönsen. Det är så härligt att gå runt i mammas trädgård och njuta av alla de fina blommorna som ploppar upp i hennes rabatter, nu är våren verkligen HÄR!

Ska också börja fixa med våra balkonger i helgen så att vi får lite vårkänslor där! Jag hade ju rätt mycket blommor och kryddor innan vi åkte hemifrån men de var rätt vissna nu när vi kom hem så vi får se vilka som klarar sig. Fick även med mig fina vitsippor hem till Stockholm som barnen plockat till mig och som nu står fina här på köksbordet.

Barnen stortrivs hos deras mormor och morfar och älskar att gosa med djuren som finns där! Bra att de kan passa på där eftersom vi inte kan ha djur här hemma p.g.a. Jockes allergi.

Kram Annelie