Vi har varit på dejt!

Så var det fredag igen och den här veckan har varit rätt lugn. Det känns lyxigt att ha Jocke hemma varje kväll men vi vet ju att det bara är tillfälligt så vi försöker njuta av det så mycket det går. Älskar när han sitter med barnen och deras läxor och förklarar så där pedagogiskt som bara han kan göra och med ett enormt tålamod. Jag gillar också att sitta med barnen och göra läxor men just matten är jag glad att han kan ta för matte har aldrig varit min grej och nu börjar barnens matte bli så krånglig. Efter att barnen har gått och lagt sig så har Jocke och jag suttit i soffan och kollat serier. Vi kollar på Blacklist på Netflix och det har vi gjort ett bra tag och den här veckan har vi också börjat kolla på Hamilton. Kan rekommendera båda serierna ifall du gillar lite spänning men jag föredrar egentligen serier med lite mer kärlek i 😉

I onsdag var jag och Jocke t.o.m. på dejt för första gången på länge. Vi försöker komma iväg ibland bara han och jag vilket är behövligt. Vi älskar att vara hela familjen och vi älskar att lägga fokus på barnen men vi är medvetna om att vi måste försöka lägga tid på bara oss också. Först åt vi middag på restaurang Jamie Oliver på Stureplan och njöt av god pasta och gott vin och efter det gick vi på bio och såg förhandsvisningen av Glada Hudik teaterns film “Catwalk”. Den var så sjukt bra!!! Jag blir verkligen stolt över att vara från Hudiksvall efter att ha sett den filmen, se den!!! Den har premiär den 31/1.

Pär Johansson från Glada Hudik Teatern var på plats och berättade om hur filmen skapades.

I helgen spelar Jocke på Handbolls-EM (Underhåller i VIP-avdelningen) så ikväll ska jag och Smilla till våra vänner Kin, Jane och Julia och kolla på Talang. Smilla och Julia verkar inte komma med i kvällens program heller men det är ändå kul att kolla och man har ju kunnat se oss i bakgrunden i alla program hittills 🙂 Önskar er alla en underbar helg!

Kram Annelie