Vi har fällt träd, fin utsikt

Jaha, då var man tillbaka till vardagen igen! Idag har vi jobbat, barnen har gått i skolan och ikväll har jag varit med Smilla på Music Kidz. Man kommer så fort in i vardagen igen och det känns nästan inte som att vi har haft höstlov… jo, kanske såg jag det på barnens skuttande hopp på väg mot skolan i morse, de har saknat sina lärare och kompisar och såg fram emot skoldagen.

Innan vi åkte hem från Hälsingland igår så hann vi röja lite i skogen vid stugan. Pappa hjälpte oss att fälla lite träd så att vi kommer att få längre eftermiddagssol nästa sommar. Känns mycket luftigare och jag längtar så mycket efter att få sitta där på altanen igen, blicka ut över sjön och njuta av solens varma strålar…

Såg precis på nyheterna att det varit 18 grader i Hudiksvall idag! Rekord sen 1968 tror jag det var! Helt sjukt att det kan vara så varmt i november! Det har varit väldigt fint här i Stockholm också men inte riktigt så varmt…. men gillar utsikten vi har från lägenheten, det gör så mycket när man kan se vatten.

Kram Annelie