Vi har en lång resa framför oss…

Efter Trolska Skogen igår så åkte vi ut till Mellanfjärdens restaurang Sjömärket för att äta lunch. Jag åt en superlyxig och god räkmacka som hade så mycket handskalade räkor så jag inte orkade äta upp. Det kallar jag räkmacka!

Efteråt åkte vi hem till stugan och fikade och åt glass. Vi planterade även Jockes krusbär på stam och Lill Lindfors rosenbuske som han fick i present av brorsan med familj. Hoppas att de ska trivas här hos oss.

Ikväll har Jocke haft en spelning i grannkommunen så jag, syrran och hennes man har varit där och lyssnat på dem. Barnen sover hos mamma och pappa inatt och imorgon när jag och Jocke vaknar ska vi packa ur stugan, hämta barnen och sen styra bilen söderut. En lång bilresa ända ner till Göteborg väntar så jag måste nog gå och lägga mig nu eftersom jag lovat Jocke att köra en liten bit i varje fall.

Kram Annelie