Vårpepp med Loppi!

I lördags var jag på ett Loppi EventClarion Sign och minglade med andra bloggare, knöt kontakter med massa härliga företag och gick hem med en fullproppad goodiebag. Loppis grundare Charlotta Wågert och modebloggaren Nina Johansson var konferencierer.

Kreativa Karin hade gjort två bord med pysseltips till kalas och jag blev super inspirerad! Så mycket fint som man kan göra själv så det måste bli ett besök på Panduro den här veckan!

Jag lärde känna Loppi för första gången för 5 år sen när jag åkte på en kryssning tillsammans med dem. Då åkte vi med Tallink Silja och på eventet var de åter på plats och pratade med oss om nya kryssningar. Det skulle vara så himla roligt att få kryssa igen och att få kramas med Mumintrollet gjorde min dag!


Årets coolast inredningspryl enligt mig är nog Cirkuslampan! Jag skulle så gärna vilja ha en sån hemma i nya lägenheten! Men jag har svårt att bestämma mig för vilken bokstav och vilken färg jag skulle välja i så fall… Kanske ett A som i Annelie eller N som i Niehoff? Fast & tecknet är också coolt…. tål att funderas på!

Dessa härliga goodiebags fullproppade med härligheter stod och väntade på oss när vi gick hem:

Tack Loppi för ännu ett lyckat event!
Fler bilder finns på min instagram = niehoffs.

Kram Annelie