Vad håller jag på med?

Jag tycker att vi har lite väl dåligt med förvaring här hemma och idag bestämde jag mig för att åter igen rensa! När man bor litet så måste man rensa ofta! Jag har varit jätte duktig att lägga ut grejer på Tradera den senaste tiden men på något vis har jag blundat för två kartonger med grejer och jag kan inte svara på varför… men jag har i varje fall sparat på en massa bebisprylar! Jag vet att jag inte kommer att få någon mer bebis men ändå har jag haft svårt att göra mig av med fina oanvända bebisprylar, tror att jag gått och väntat att någon kompis ska få barn men det verkar inte hända heller…. Men idag la jag i varje fall ut hela rubbet på Tradera! Har suttit i flera timmar med det och det blev 78 st annonser! Så om du känner någon som är gravid eller har en bebis så tipsa gärna om mina grejer då det mesta är alldeles nytt!
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?alias=bloggare_Solna

Någon som var i Kungsträdgården ikväll och hälsade OS medaljörerna välkommen hem? I så fall kanske ni såg Jocke? Det sändes ju även på TV ifall någon kollade där. Fick några bilder som han tagit då han var där och spelade:

Han fick ju sitta och spela mitt i havet av alla OS medaljörer, lite coolt och han berättade att stämningen var enorm!

Kram Annelie