UnderBara Barn mässan 2014

Ni vet ju att jag var på Underbara Barn mässan för ett tag sen tillsammans med min vän Annika Duckmark.
Vi spenderade en hel dag på mässan och började morgonen på den årliga VIP-bloggfrukosten och gick sen runt på mässan ända tills våra fötter började protestera!

Här är vi tillsammans med bloggaren Katarina och hennes söta son:


Kickie Jansen heter grundaren av den här mässan som är Sveriges största mässa för barn, och hon har uttryckt att årets mässa var ovanligt livlig och upplevelserik och det håller jag med om! Det fanns massor av nya aktiviteter för barnen så jag ångrade mig faktiskt lite att jag inte åkte dit med barnen dagen efter som jag hade tänkt.
Mässan erbjöd många härliga och inspirerande utställare, intressanta seminarieprogram för kunskapstörstiga föräldrar och aktiviteter som i stort riktade sig till barn mellan 0-7 år. Sammanlagt var det 13 000 vuxna besökare på årets mässa och en hel massa barn 🙂
Jag har redan skrivit in nästa års mässa i kalendern och underBARA
BARN 2015 äger rum den 9-11 oktober.
Kram Annelie